Nincs semmi lehetőségem felmondani a T-Home netet, egy vagyon fizetése nélkül?
Kiépítették a DIGI internetet az utcában, és én 4 hónapja kötöttem 2 év hűségszerződést a T-Home -v
al valami kedvezményért cserébe. Viszont még ezzel a kedvezménnyel is jóval olcsóbb ( és persze gyorsabb ) lenne a DIGI.
Felhívtam a Telekomot, és 50 ezer forint lenne a felmondás.
Valaki járt már hasonló cipőbe? Van valami lehetőség, hogy ha nem is ingyen ( nem vagyok olyan akinek minden ingyen kell ), de legalább olcsóbban felmondjam? Még 20-30 ezret is simán megérne nekem, de 50-et már nem tudok kifizetni.
Előre is köszi!
"szivem szerint lerombolnám....." ugye ezt Te se gondolod komolyan? a Telekom a legrosszabb szolgáltató itt TV+Net+Telefon mindenből alap szolgáltatott havi 16ezerért. 20 csatorna 2 megás net alap telefon! És miért ennyiért? mert megtehette mert nem volt más! Sokan szidják a upc 29-es körzetét pedig ami ott megy az még ehez képest Kánaának számított.
Nem vagy Te véletlenül T által fizetett bérkommentelő?
meg amit a T csinált a migránspkat pénzeli ngyen wifi stb. mi meg fizessünk a sz**ikért az felháborító!
Kívánom hogy te is csalódj akkorát a Telekomba mint én!
Régen valóban jó szolgáltató volt de mára a legaljasabb és legtetvesebb a Föld kerekén.
Én meghagynám az összes többit főleg a DIGI-t és a UPC-t és a T-t záratnám be, már eleget nyerészkedtek rajtunk,ezek a szemétládák.
Ja és továbbá ha csak T lenne inkább nem fizetnék elő semmire.
Gondolj bele ha csak ők maradnának adhatnák akár a félmegás netet havi 25 ezerért ugye milyen jó lenne?
3 dolog merűlt fel bennem:
Bérkommentelő vagy
Telekom alkalmazott vagy
Megszálott T-s vagy.
3közül melyik?
Azért megnézném az arcod amikor kijönne a T-től 50ezres netszámla amit írtál hogy szívessen kifizetnél :)
Egyébként ajánlataik nagyon terület függők,ezért is szemetek. Például: Nálunk a város mellett a sz*r-t adják 16 körül (telefon, 1 megás net meg tv) ugyanezt a városba ahol van UPC adják havi 11-ér
Ugye ha van konkurencia milyen jó? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!