Most akkor mi van?
Figyelt kérdés
A lényeg az hogy facebookon bejelöltem egy srácot aki elméletileg emlékszik rám, de hosszú duma. A tegnap ranéztem a profiljára mert gondoltam hogy vissza vonom a dolgot mert nem fogadott el de meg volt jelenve hogy követem de az ismerősök vagyunk ikon nem. Ez most hogy van? Olyan is van hogy hagyja hogy kövessem de nem az ismerősöm? Légyszi magyarázzárok el...2018. márc. 4. 09:40
1/1 anonim 

válasza:

Igen, tudsz követni embereket, akik nem az ismerőseid.
Ha valakivel nem ismeretik egymást, de te szeretnéd olvasni a nyilvános bejegyzéseit a hírfolyamodon, akkor elég csak követned.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!