Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Letöltöttem egy sorozatot...

Letöltöttem egy sorozatot torrenten, egy torrentben volt az össz évad. Csak az elsőt töltöttem le de most letölteném a többi évadot is. Hogy tudom ugyanazt a torrentet elindítani megint?

Figyelt kérdés

tegnap 14:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A kliensek általában két fő panelből állnak. Felül van a futó torrentek listája, alatta a statisztikai és egyéb adatok. Miután kijelölted a torrentet, az alsó panelen a fájlok listájára váltasz, és ott lehet pipákkal szabályozni hogy melyik fájlokat akarod forgalmazni. Ami még nem volt letöltve és nincs pipálva azt pipálás után elkezdi letölteni. Amit már nem akarsz megtartani, az elől kiveszed a pipát és törölheted a fájlokat anélkül, hogy a kliens hibával megáll (mindig csak azokat a fájlokat keresi, amik be lettek pipálva forgalmazásra).
tegnap 14:35
 2/4 anonim ***** válasza:
64%
Törlöd a torrentet (az adatokat nem) és újra becsatolod a torrent filet.
tegnap 14:40
 3/4 A kérdező kommentje:
ezek fasza hasznos válaszok voltak, köszönöm már tőt
tegnap 14:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Ennyit se tudsz?

Ultraciki!

ma 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!