Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen ingyenes szoftverrel...

Milyen ingyenes szoftverrel tudok letölteni youtuberől videókat?

Figyelt kérdés

Van pár, de érdekes, hogy a 90%-nál működik, de van pár, amit sehogy se tudok leszedni. Ez vajon mitől függ?

Azt írja, hogy korhatáros video, na de ezt a letöltő softver tudja?

(Realplayer is mindig működik, de ennél megadja magát)

Tudtok ajánlani egy tuti biztosat? kösz

tegnap 21:33
 1/6 anonim ***** válasza:
yt-dlp: [link]
tegnap 21:46
 2/6 A kérdező kommentje:

"unable to download"

"URL analyzing failed"

ilyeneket ír ki szinte minden ismert program, és nem értem a dolgot.

esetleg egyesével a csatornán be lehet állítasni, hogy sehogy ne engedje letölteni?

tegnap 21:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Korhatárost csak úgy lehet letölteni, ha bejelentkezel egy regisztrált yt-profilba egy erre képes programban. JDownloader2 azt hiszem elméletileg tudja ezt, de nekem nem sikerült letöltenem vele, lehet csak nem jöttem rá hogyan kell.
ma 03:57
 4/6 anonim ***** válasza:
#2 ezt a yt-dlp írja ki?
ma 06:48
 5/6 anonim ***** válasza:

(Realplayer is mindig működik.."

Milyen Realplayer?

Az, ami negyed évszázaddal ezelőtt volt divatban a már eleve halva született formátumok lejátszására?

A megoldást valahol a reddit.com, vagy a github.com tartalmazza.

Hogy hogyan kell megkínálni 🍪-kel a letöltőt.

(Akkor is kell 🍪, amikor lekérdezi a program az elérhető formátumokat, és akkor is, amikor kiválasztod letöltésre valamelyiket.)

És azt is bele kell írni, hogy melyik böngészőből kérje le a 🍪-et.

Azért egy link jó volna valamelyik "szelídebb" videóhoz, mint olyan.

ma 07:22
 6/6 A kérdező kommentje:

YDownloader2-t nem próbáltam., de nem is igazán sikerül telepíteni.

amik eddig nekem 90%-ban működtek:

5K Player, FormatFactory (gagyi tudom, de mégis ment mindig), a RealPlayert pedig azért szerettem, mert nem kellett semmit beilleszteni, magától felismerte azonnal a videot és töltötte is. értem, hogy régi és gagyi, de működik.

a yt-dlp-t megvallom, tegnap óta nem sikerül telepítenem, annyi egyéb kérdést tesz fel, amit nem értek.

de akkor egy online verzió is jó lenne, tök mindegy.

írtátok a korhatárt, na de én bejelentkezve próbálom és így se megy. ezt nem is értem, ő at url-címből tudja, hogy az korhatáros vagy éppen letöltés ellen védett video?

adok egy mintát, most éppen 3 ilyen videom van, ami kifogott rajtam (de 30 másik ment simán):

erről a csatornáról pl egy video se sikerül:

https://www.youtube.com/watch?v=qwSKoM3ais0

ma 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!