Milyen ingyenes szoftverrel tudok letölteni youtuberől videókat?
Van pár, de érdekes, hogy a 90%-nál működik, de van pár, amit sehogy se tudok leszedni. Ez vajon mitől függ?
Azt írja, hogy korhatáros video, na de ezt a letöltő softver tudja?
(Realplayer is mindig működik, de ennél megadja magát)
Tudtok ajánlani egy tuti biztosat? kösz
"unable to download"
"URL analyzing failed"
ilyeneket ír ki szinte minden ismert program, és nem értem a dolgot.
esetleg egyesével a csatornán be lehet állítasni, hogy sehogy ne engedje letölteni?

(Realplayer is mindig működik.."
Milyen Realplayer?
Az, ami negyed évszázaddal ezelőtt volt divatban a már eleve halva született formátumok lejátszására?
A megoldást valahol a reddit.com, vagy a github.com tartalmazza.
Hogy hogyan kell megkínálni 🍪-kel a letöltőt.
(Akkor is kell 🍪, amikor lekérdezi a program az elérhető formátumokat, és akkor is, amikor kiválasztod letöltésre valamelyiket.)
És azt is bele kell írni, hogy melyik böngészőből kérje le a 🍪-et.
Azért egy link jó volna valamelyik "szelídebb" videóhoz, mint olyan.
YDownloader2-t nem próbáltam., de nem is igazán sikerül telepíteni.
amik eddig nekem 90%-ban működtek:
5K Player, FormatFactory (gagyi tudom, de mégis ment mindig), a RealPlayert pedig azért szerettem, mert nem kellett semmit beilleszteni, magától felismerte azonnal a videot és töltötte is. értem, hogy régi és gagyi, de működik.
a yt-dlp-t megvallom, tegnap óta nem sikerül telepítenem, annyi egyéb kérdést tesz fel, amit nem értek.
de akkor egy online verzió is jó lenne, tök mindegy.
írtátok a korhatárt, na de én bejelentkezve próbálom és így se megy. ezt nem is értem, ő at url-címből tudja, hogy az korhatáros vagy éppen letöltés ellen védett video?
adok egy mintát, most éppen 3 ilyen videom van, ami kifogott rajtam (de 30 másik ment simán):
erről a csatornáról pl egy video se sikerül:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!