Cloud fare nem hiszi el, hogy ember vagyok! Mit tehetnék?
Használok 2-3 böngészőt, most már inkább csak 2-t, az egyik az Opera.
Nem szívesen mondanék le róla.
Néhány apró hibája mellett van egy nagyon zavaró.
Pár oldal, belépés előtt ellenőrzi, hogy nem vagyok e robot.
Az Operában pedig nem tudom ezt bebizonyítani.
Chromeban ezzel semmi probléma nincs.
Pl. itt is képfeltöltés.eu-ra töltöttek képet, meg akartam nézni, de nem lehet. A cloud fare nem enged.
Pl. az Emagra se tudok belépni.
Mi a megoldás?

Ez egyrészt nem igaz, mert még valami olyat is írt, hogy túl nagy aktivitás volt rajta, meg a chromeon is kb azokat az oldalakat használom.
Másrészt irreleváns, hogy másnak mi a tudatos, vagy normális, az az ő dolguk.
Kifizetem az internet díját, innentől egy robot, ne akarja már rólam eldönteni, hogy én vagyok a robot!!!
Visszatéríti az előfizetésem, mert nem hagy netezni?
Nem érdekel az ok.
A megoldás érdekel. Hogy lehet kiiktatni?

1/A.
Esetleg próbáld törölni a "hibás" weboldalak sütijeit és gyorsítótárazott fájljait.
- lépj egy "hibás" weboldalra, majd fent a címsor mező bal szélén klikkelj a lakat ikonra, ezen belül Cookies/Sütik, majd Manage/Kezelés, itt szépen kukázd mindet
- ezután Ctrl+F5 kombinációval újra letöltődik a weboldal minden fájlja
1/B.
Ha a fenti nem válna be, akkor kipróbálnám az Opera hordozható változatát:
A letöltött fájl kicsomagolja a programot egy külön mappába.
(minden használat közben létrehozott és letöltött fájlt ebbe ment, nem keveredik össze a jelenleg használt Opera fájljaival)
Ha így működnek a "hibás" weboldalak, akkor az Opera böngésződ beállításaival/bővítményeivel lehet gond. (ezzel majd akkor foglalkozunk, ha idáig eljutsz)
2.
"Kifizetem az internet díját"
Bocs csak megjegyzésként, de rossz a hasonlat.
Internet díjat csak a szolgáltatódnak fizetsz az internethez való hozzáférésért.
Azonban az interneten fellelhető tartalmakat/weboldalakat teljesen külön cégek biztosítják, akik az internetszolgáltatóddal nincsenek semmilyen szerződéses kapcsolatban.
Inkább úgy kell elképzelni, mintha autópálya matricát vennél (a szolgáltatódtól), de ha az autópálya mentén megállsz egy benzinkútnál, vagy boltoknál (mint weboldalak az interneten), ott te nem biztos hogy ingyen vásárolhatsz, valamint ha éppen zárva vannak, vagy nem működik a pénztárgép, esetleg a biztonsági őr nem enged be, - akkor hiába vered az asztalt, hogy fizessék vissza a pályamatricát.
Na ez hosszabb lett mint akartam... 😁
Köszi az eddigieket!
Az A verzió nem jött be. Ugyanúgy tilt.
Letöltöttem a másik Operát.
Ott megnyitotta a problémás oldalt, de küldött a biztonsági riasztást:
"A Windows Defender tűzfal blokkolta az Opera Internet Browser bizonyos szolgáltatásait az összes nyilvános és magánhálózaton.
Ráklikkeltem az engedélyezésre, most úgy tűnik, működik!
Köszi szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!