Nagy dilemmában vagyok. Márciusban bedurrantottam az usenet.nl külföldi oldal 14 napos próbaverzióját egy fájl letöltése miatt. Most júniusra pedig jelentkezett a Creditexpressz behajtó az usenet.nl megbízásából, hogy fizessek ~60.000 Ft-ot. Van még valaki akinél szintén jelentkezett az behajtó az usenet.nl által? Nagyon örülnék ha megosztaná a tapasztalatát a téma kapcsán.
Mit ír a felhasználási feltétel? Mert ha azt hogy amennyiben a 14. napon nem mondod le a szolgáltatást akkor a továbbiakban a fizetési feltételek szerint használod tovább a szolgáltatást, akkor ott hiába mész azzal hogy "de hát én nem tudtam". Minden szolgáltatást azzal a feltétellel kezdesz el használni hogy kötelező érvényűen elfogadod annak feltételeit. A feltételek nem elolvasása vagy tudomásul nem vételen nem ment fel a felelősségre vonás alól.
2017. jún. 16. 10:35
2/10 A kérdező kommentje:
"továbbiakban a fizetési feltételek szerint HASZNÁLOD tovább a szolgáltatást"
Na de ha nem használtam? Mert nem használtam. Még a trial időszak legelső napján töltöttem le egy fájlt és utána töröltem a kliensüket, minden kapcsolatot megszakítottam velük.
2017. jún. 16. 10:48
3/10 anonim válasza:
Évek óta, világszerte ezt csinálják, biztos jól megélnek a tudatlan júzerek lehúzásából. Fel kell hívni a a behajtót, megmondani, hogy Te semmiféle fizetős szolgáltatást nem vettél igénybe. Küldjenek fizetési meghagyást, ami ellen ellentmondással fogsz élni, és majd a bíróság eldönti, kinek van igaza. Természetesen nem fog odáig jutni a dolog, ugyanis ők is tudják, mennyire nem életszerű a követelésük.
2017. jún. 16. 12:14
4/10 A kérdező kommentje:
Értelek és köszönöm a válaszod. Akkor ezek szerint egy kis fingatás lenne ez a behajtós része, hogy a gyengébb idegzetűek tejeljenek. Biztos vagy benne egyébként, hogy a bíróságig nem viszik a dolgot? Nekem kell valamit tennem a jelenlegi helyzetben? Eddig ott vagyunk, hogy a Credit Express küldött egy fizetési felszólítást a 60 ezerről.
2017. jún. 16. 14:04
5/10 A kérdező kommentje:
Figyelem! Senki ne fizessen! Felhívtak a Creditexpressztől és elküldtem őket a jó büdös ...oda... Ennek már 3 hónapja. Azóta nem kerestek semmilyen formában. Ha keresnek akkor is csak ezt kapják. Nincs a kezükben semmi és nem is lesz. (A pénzem sem!)
2017. szept. 20. 23:58
6/10 koontar válasza:
Válaszra sem kell méltatni őket, mintha meg sem kaptad volna a levelüket( amit csak simán küldenek, nem ajánlva). Én egy ügyvéddel beszéltem, Ő mondta, hogy nem kell vele foglalkozni, nem fog fizetési meghagyást kibocsátani!!
2018. jan. 3. 22:21
7/10 A kérdező kommentje:
Így igaz! le kell szarni őket. Lassan már egy éve lesz, hogy engem is megkerestek először és utoljára. Elküldtem őket a jó k-betűs anyjukba. Azóta nem kerestek.
2018. febr. 12. 15:08
8/10 anonim válasza:
Rám is behajtót küldött az usenet :)
Egy havi részt ki is fizettem volna nekik, de aki nem éri be ennyivel nem is érdemel semmit.
Nem is értem, hogy kérhetik előre a teljes évre a pénzt, meg ha amúgy is fel van függesztve a szolgáltatás, mit akarnak.
Nálam már nem a Creditexpressz, hanem a Legalteam Kft. próbálkozik. Írták is, hogy ha nem is tudom a teljes összeget kifizetni, akkor is fizessek csak amennyit tudok, egy vicc az egész.
2018. márc. 13. 15:43
9/10 anonim válasza:
Sziasztok! Ugyanebben a cipőben járok. 110eurot követelnek rajtam. Mindenki akikkel beszéltem azt ajanlották, inkább fizessek mert volt már bírósági ügy hasonló esetből és fizetni kellett az előfizetőnek.szerintetek is jogos? köszi
2018. márc. 28. 13:02
10/10 A kérdező kommentje:
Meg a lónak a nemiszervét! NEHOGY FIZESS!!!(és ide nem győzök elég felkiáltójelet írni). Engem is megtaláltak, nem fizettem és nem lett belőle semmi. Azóta eltelt már 2 év.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!