Mikor kerül kézbesítésre egy nem ismerősnek küldött üzenet Messengeren?
Figyelt kérdés
Ha írtam valakinek, akivel nem vagyunk Facebookon ismerősök, akkor ugyebár az egyéb mappába érkezik neki az üzenet. Viszont már 2 hete "elküldött" és nem kézbesített státuszban van, pedig az illető azóta már többször posztolt, tehát biztosan online volt. Lehet, hogy le van nála tiltva a külső üzenetküldés vagy tele van a postaládája?2017. jan. 13. 14:51
1/5 |Orfeusz| válasza:
A messengerben nem annyira szemet szúró az ilyen külső üzenet, szerintem csak nem vette észre. Vagy nem akar válaszolni.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem az a kérdés, hogy látta-e, hanem, hogy megkapta-e. Úgy tudom az "elküldött" üzenet akkor válik "kézbesítetté", mikor a címzett megkapja, ilyenkor a jobb sarokban lévő üres karika kék lesz. Ez még nem jelenti, hogy el is olvasta.
2017. jan. 13. 14:58
3/5 anonim válasza:
Ez nem ismerősnél picit érdekesebben működik... :D Ha elküldted és azt is írja, hogy elküldve akkor a legközelebb amikor fent lesz messengeren ő is megkapja! Csak, hogy nem tudom mi alapján dönti el a messenger van olyan, ha nem ismerősnek küldöd el a levelet szimplán csak értesítést nem kapsz a megtekintésről vagy a kézbesítésről egészen addig amíg nem válaszol!
4/5 anonim válasza:
Kvázi azonnal - mint az összes többi üzenet.
5/5 Gábor_79 válasza:
Én egy volt szomszédnak írtam egy érkezett levél miatt és 3 hónap múlva reagált, mert akkor vette észre.
Fordítva is történt a dolog. Egy külső oldalról linkeltem a profilomat a gyorsabb beszéletés érdekében és már két üzenetet elküldött és semmit nem láttam belőle. Nagy nehezen találtam meg a jelzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!