Ha valaki küldött nekem pénzt paypal-on azt visszatudja igényelni?
Azért kérdem mert fizettek egy szolgáltatásomért amit ha elvégzek nem kell attól tartanom hogy vissza tudják valahogy igényelni az elküldött pénzt?
Azért gondolom hogy van ilyen mert az ebay-nél is visszalehet kérni a pénzt ha nem jön meg pl egy termék amit rendelek
Ha írsz az eladónak, hogy gond van a termékkel/ nem jött meg akkor ő határozhat úgy, hogy visszaadja a pénzed (részben vagy egészben indoktól függően)
Ha nem vagy megelégedve a válaszával akkor nyitsz egy ügyet (case). Ha itt nem válaszol 3 napon belül akkor az ebay utálja vissza helyette. Ha válaszol, de nem fogadós el akkor paypal-on is nyithatsz egy vitát. Itt majd döntenek arról, hogy megkapod-e a pénzt vagy sem.(megjött/rosszat rendeltél/hibásat küldött... alapon)
Úgy tudom ez csak egy bizonyos összeghatár alatt érvényes. (Paypal vita) Ez régebben 10K körül volt, azóta nem tudom változott-e.
Visszatérve a kérdésedre ha ő közvetlenül utal neked pénzt paypalra akkor nem sok lehetőséget van.
Ha mégis vitát nyitna akkor egyszerűen bemutató a bizonyítékokat.
Pl. egy követési szám vagy egy fénykép.
Ezzel még is van oldva.
Bocs autocorrect
*De nem fogadod el
*Nem sok lehetősége van
Egyszóval ha nem akarod átverni akkor nincs félnivalód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!