Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nem tudok új jelszót igényelni...

Nem tudok új jelszót igényelni facebookon?

Figyelt kérdés

Amikor megpróbálok jelszót igényelni, ezt a szöveget adja ki:" Próbálj meg hozzáférni a levelezésedhez!

Mielőtt bejelentkeznél a Facebookra, ellenőriznünk kell a személyazonosságodat. Ahhoz, hogy segíts nekünk igazolni magadat hozzá kell férned valamelyik, a Facebook-fiókodhoz rendelt e-mail címhez." Nincs semmi lehetőség, csak az, hogy újrapróbálkozás. Mégis hol tudok belépni, amikor még csak egy integrált Gmail belépési rublikát sem ad ki? Előre is köszönöm a válaszokat... 14L

2016. máj. 9. 23:00
 1/5 A kérdező kommentje:

Próbálj meg hozzáférni a levelezésedhez!

Mielőtt bejelentkeznél a Facebookra, ellenőriznünk kell a személyazonosságodat. Ahhoz, hogy segíts nekünk igazolni magadat hozzá kell férned valamelyik, a Facebook-fiókodhoz rendelt e-mail címhez.

Anita Katalin Mező

Facebook-felhasználó

Segítségre van szükséged a levelezésed eléréséhez?

Amennyiben elveszítetted a levelezési jelszavadat, az alábbi hivatkozások egyikére kattintva megtudhatod, hogy a fontosabb e-mail szolgáltatóknál hogyan tudod visszaállítani a levelezési jelszót:

Gmail

Windows Live Hotmail

Yahoo! Mail

Ha a levelezési szolgáltatást iskola vagy cég biztosítja számodra, kérjük, hogy vedd fel a kapcsolatot közvetlenül az adott szervezettel.

Nem férek hozzá a levelezésemhez. Újrapróbálkozás

2016. máj. 9. 23:02
 2/5 anonim ***** válasza:
nézd meg az email címed amivel regisztráltál valószínűleg küldtek rá valamit
2016. máj. 9. 23:17
 3/5 A kérdező kommentje:
Próbáltam de semmi új. Megnéztem a Spamben is mindenhol.
2016. máj. 9. 23:23
 4/5 anonim válasza:
én egyszer elfelejtettem a jelszavamat..az lett a vége ,hogy inkább új fiókot csináltam (hiába írták h küldik az e-mailt, nem küldték)
2016. máj. 10. 02:50
 5/5 anonim válasza:
szia! nekem most ugyanez a problémám mint neked!! :( sikerült megoldanod? remélem..:( tudsz segíteni? előre is köszönöm!!!
2017. jan. 21. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!