Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Privát beszélgetésbe küldött...

Privát beszélgetésbe küldött videó terjesztése? Tudom ki Terjeszti! Milyen lépéseket tehetek?

Figyelt kérdés
Egy videót küldtem egy ismerősömnek tegnap, aki tovább adta egy másiknak, messengerbe küldtem, és jött a hír hogy a második személy mindenkinek tovább adta. Szóval annyira felidegesítettem magam ezen hogy remegek szinte a idegtől? Szóval jogi uton mit tehetek? Rendőrség polgári per esetleg? Mert hát privát üzzenettbe ment nem nyilvános videó. Szóval Én úgy értem ez a egész sérti a jogaimat. Vagy mi a másik megoldás ? Fizikai erőszak tehet erre pontot?

2017. ápr. 12. 21:24
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Legközelebb jól gondold meg, kinek küldesz privát videót.
2017. ápr. 12. 21:28
 2/18 anonim ***** válasza:
sem a fizikai erőszak, sem a jogi út. így jártál, legközelebb meggondolod kinek mit küldesz
2017. ápr. 12. 21:30
 3/18 A kérdező kommentje:
Hát de privát beszélgetést nem lehet ki adni tudtommal? Nincs erre semmi jogszabály?
2017. ápr. 12. 21:32
 4/18 anonim ***** válasza:

te elküldted. számíthattál rá hogy ha olyan a haverod továbbmegy. amúgy meg.. ilyennel kb kiröhögnek ha rendőrségen próbálkoznál XDD

így jártál, fogadd el és tanulj belőle

2017. ápr. 12. 21:36
 5/18 anonim ***** válasza:
fogadd őszinte gratulációmat
2017. ápr. 12. 21:38
 6/18 A kérdező kommentje:
És ha elverem? Úgy hogy senki se lássa? Van másik megoldás is? Ha a rendőrség nem tesz semmit így fogok lépni. Thai Boxolók.
2017. ápr. 12. 21:38
 7/18 anonim ***** válasza:

mert milyen videó vered a farkad?

legalább több lány pippant majd le :D

2017. ápr. 12. 21:44
 8/18 anonim ***** válasza:
#6 Amennyiben több mint 5 éve gyakorolsz küzdősportot, az már fegyverhasználatnak minősül, előtte csak simán testi sértés.
2017. ápr. 12. 21:45
 9/18 A kérdező kommentje:
2 Évig jártam Thai Boxra 1 évig karatéra! Ha nem látja senki mi bajom lehet belőle? max kiharcolom hogy ü üssön meg először.
2017. ápr. 12. 21:46
 10/18 anonim ***** válasza:

abban az esetben mész börtönbe.. és meg is érdemelnéd ha ilyen hülye vagy. meg se próbáld..

nem kényszerített senki hogy elküldd a videót. te önszántadból osztottad meg egy emberrel, és semmilyen papírt nem írattál vele alá hogy nem küldheti tovább. így jártál, te voltál a hülye

2017. ápr. 12. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!