Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Privát beszélgetésbe küldött...

Privát beszélgetésbe küldött videó terjesztése? Tudom ki Terjeszti! Milyen lépéseket tehetek?

Figyelt kérdés
Egy videót küldtem egy ismerősömnek tegnap, aki tovább adta egy másiknak, messengerbe küldtem, és jött a hír hogy a második személy mindenkinek tovább adta. Szóval annyira felidegesítettem magam ezen hogy remegek szinte a idegtől? Szóval jogi uton mit tehetek? Rendőrség polgári per esetleg? Mert hát privát üzzenettbe ment nem nyilvános videó. Szóval Én úgy értem ez a egész sérti a jogaimat. Vagy mi a másik megoldás ? Fizikai erőszak tehet erre pontot?

2017. ápr. 12. 21:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
elég hülye gondolkodásmódod van. ha nem látja senki, attól még bizonyítható hogy te verted meg és ugyanúgy börtön.
2017. ápr. 12. 21:47
 12/18 A kérdező kommentje:
jajj te is csak arra mész hogy direkt idegesitsél engem! Egy bunyóért miért mennék börtönbe? Tudod mit. Ki állok olyan helyre, és kamera előtt elverettem magam. Akkor ö megy börtönbe. Ennyit a jogszabályról.
2017. ápr. 12. 21:49
 13/18 anonim ***** válasza:
lol. te tényleg hülye vagy :) elég gyengén trollkodsz, jelentetem a kamu kérdésed XD
2017. ápr. 12. 21:50
 14/18 A kérdező kommentje:
Add meg a számod akkor.
2017. ápr. 12. 21:50
 15/18 anonim ***** válasza:

"Egy videót küldtem egy ismerősömnek tegnap, aki tovább adta egy másiknak"

Alaptézis: "Ketten is csak akkor tarthatnak titkot, ha az egyikük halott."

Vagy ahogy Shakespeare Rómeó és Júliájában írva vagyon:

"Két embernek csak úgy titok a titka,

Ha a másik nem tudja."

2. felvonás, 4. szín.

"Hát de privát beszélgetést nem lehet ki adni tudtommal? Nincs erre semmi jogszabály?"

Privát beszélgetésre nincs. Pláne hogy ezt Te osztottad meg a másik féllel.

"És ha elverem? Úgy hogy senki se lássa?"

Ezt úgy hívják, hogy "Önbíráskodás" (BTK. 368. §-a). Egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel jutalmazzák.

2017. ápr. 13. 00:37
 16/18 anonim ***** válasza:
A privát üzenet nem attól privát üzenet, hogy törvény szabályozza, hogy kötelező titokban tartani, hanem azért, mert kattintgatással akárki nem találhat rá. Ez nem törvény, hanem csak egy programon belüli funkció. Ha a másik fél megossza, akkor ez van.
2017. ápr. 13. 08:10
 17/18 anonim ***** válasza:
#16os válaszolónak van teljes mértékben igaza. Ezen felül nem hívhatod rá a rendőrséget senkire csak azért, mert megsértett.
2017. ápr. 13. 15:25
 18/18 A kérdező kommentje:
Màr nem érdekel, köszönöm a vàlaszokat. Megijedtek azt hitték elkapja őket a rendőr. Haha
2017. ápr. 14. 05:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!