Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Internetes videó terjesztése...

Internetes videó terjesztése rólam? Kikerült egy videó? Mit tehetek? Rendőrség mit csinál?

Figyelt kérdés

Egy barátomnak küldtem facebookon egy videót. Egy barátomnak tovább adta és az a srác àllitolag mindenkinek tovább küldte.

Videóba egy karate edzés làtható, most mi legyen a videómat terjesztő srácot feljelenthetem? Vagy el kéne vernem? Polgári per esetleg?

2017. ápr. 12. 20:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
24%
Vagy köszönd meg nekik az ingyen hírnevet :)
2017. ápr. 12. 20:47
 2/17 A kérdező kommentje:
Ö terjeszti a videómat. Szóval a 24 óràn belül pontot akarok tenni az ügy végére.
2017. ápr. 12. 20:50
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
A barátodnak mondtad, hogy ne terjessze? Amúgy ha még nem töltötte le senki jelentsd a facebooknak, hogy szerepelsz rajta, és vegye le. Ugyanis a videónak csak a linkjét külditek egymásnak, nem a video filet, az csak egyszer szerepel a facebookon.
2017. ápr. 12. 20:52
 4/17 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm. Akkor rendrőrség se csinàl semmit?
2017. ápr. 12. 20:55
 5/17 A kérdező kommentje:
Üzzenetbe küldtem privát beszélgetésbe. És nem nyilvános videó. Messengerbe küldtem el.
2017. ápr. 12. 20:56
 6/17 A kérdező kommentje:
Na még egy fél órát adok és indulok a rendőrségre. Választ ide.
2017. ápr. 12. 21:11
 7/17 anonim válasza:

Szóval ha jól értelmezem, akkor küldtél a barátodnak egy videót, amit elküldött egy másik barátodnak, és ő elküldte ennek annak?

Most akkor a barátaidat akarod feljelenteni, perelni? Kicsit ködös ez nekem. Rendőrségen meg tények, bizonyíték kell, nem "állítólag"...

Polgári per meg nincs ingyen, elhúzódhat, stb. Ha nincs szerzői jog a videón, továbbá nem kötötted semmilyen írott feltételhez, akkor igazából miért is venne elő bárkit is a rendőrség? Pláne a barátaidat. Nem tiszta ez nekem...

2017. ápr. 12. 22:22
 8/17 A kérdező kommentje:
Az egyik a barátom, a másik nem igazán. Egy olyan videó ahol én edzek, barátomba megbíztam de hogy tovább adják és állítolag rajtam nevesek azért ez már gáz. Nem barátok az ilyenek akik ennyire nem megbízhatoak.
2017. ápr. 12. 22:27
 9/17 anonim válasza:
100%
Én ezt a kérdést inkább a "Politika » Törvények, jog", vagy "Politika » Rendőrség" témába tettem volna fel.
2017. ápr. 12. 22:47
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Pár nap és feledésbe merül, ne foglalkozz vele.
2017. ápr. 12. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!