Az lehetséges, hogy egy Gmailből küldött e-mail nem érkezik meg egy szintén Gmail-es fiókra?
Figyelt kérdés
Elküldtem egy levelet gmailben, amire már egy ideje választ kellett volna kapnom. Önmagában ez még nem aggasztó, de olyanra korábban már panaszkodott egy szintén gmailes ismerősöm, hogy az e-mailemet a Spam mappában találta meg.
Lehetséges tehát, hogy vagy nem küldte el a levelet a gmail, vagy a Spam mappába érkezett meg az illetőnek?
2017. ápr. 28. 22:02
1/2 anonim válasza:
Aki levelezőt használ, az is jól teszi, ha időnként megnézi a webes Gmail fiókot is. Én is találtam már fontos levelet a Spam mappában.
2/2 anonim válasza:
Regisztrálj egy új gmail fiókot, ami tuti nincs spam listán és írj olyan levelet amit még senkinek, tehát ne ugyanazokat a mondatokat írd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!