Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Csak szerintem zuhant hatalmas...

Csak szerintem zuhant hatalmasat a theVR minősége a live óta?

Figyelt kérdés

Nem véletlenül nyomott egy jó egyharmados tábor nemmel a livera, mert látták előre ez lesz belőle.

Minden videó live megy/kerül fel már két hónapja, kezdjük ott, hogy ha nem 15 éves vagy nincs időd végignézni a 4-5 órás liveokat. Ment a duma, hogy de a vágott verziók ugyanúgy fent lesznek YT-on, ez egy darabig ment is, de már egyre több játék nem kerül fel. Eleinte jött a mazsola rajongótábor aki megmagyarázta (persze ugye felnőttek nézik őket, ez is meg lett magyarázva, ahha...), hogy most nincs idejük rá, el vannak késve blabla, de fel fognak kerülni. Na csak épp az idő telik, az elmaradt játékok pedig nem kerültek fel, közben a Twitch törli is az egy hónapnál régebbi videókat, esélytelen, hogy megnézd. Aztán meg látom több játék is van amit ott folytattak, befejeztek, YT-ra egy darab nem került ki belőle.

Nálam ez így elég nagy minőségromlás, hogy a fogyasztható 40-50 perces megvágott végigvitt gameplay videók kezdenek fogyni a YT-ról és átment nézzed paraszt liveba a 4-5 órásakat, ha nincs időd rá így jártál kategóriába.

Én értem, hogy a live f#sza dolog a rengeteg napi szintű donate miatt, nem véletlenül kezdték el a reggeli műsort is a pénz miatt és nem is sajnálom tőlük, csak épp közben a régi megszokott VR amit az ember néz két éve, az megszűnt létezni emiatt, ez viszont elég szenny és kiábrándító így.

Tényleg minden csatorna vége ez lesz, ahogy elér egy nézőszámot, a régi felállást eldobják, az újból dől a pénz, aki leiratkozik le van sz#rva, mert 10x visszajön a másikakból...

2017. jan. 7. 10:47
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
65%

Az utcán vagy az autók között is kéregetnek a koldusok. Valamelyik ezért többet tesz (produkálja magát vagy utcazenészkedik). Valamelyik kevesebbet tesz (újságot kamu-árul).

Mind a két koldus fajta (az utcai és a videós) kitalál valamit hogy mire koldul és ezt kiírja egy táblára vagy elmeséli.

Ha akarsz adsz ha nem akarsz nem adsz nekik pénzt.

Ha nem adsz az utcai koldusnak pénzt akkor lenézed és észre se veszed. Tedd ezt a videóban koldulókkal is. Ne nézd és feledkezz meg róluk és akkor könnyebb lesz neked. Attól még hogy idegesíted rajtuk magadat ők tovább fogják csinálni. Legfeljebb ha szóvá teszed nekik akkor legközelebb már rafkósabb szöveget találnak ki és akkor még többet koldulnak össze.

Mindenki annak ad akinek akar. Valaki a gazdagokat segíti és valaki az igazi rászoruló szegényeket és szerencsétleneket. Lelked rajta ha nem adsz vagy ha adsz akkor kinek. Neked a saját lelked jósága és a lelki békéd legyen a célod.

2017. febr. 25. 10:19
 32/40 Jamle29 válasza:
21%
ha bajod van a Vr-al ne nézd iratkozz le egy feliratkozó semmi ha nem tetszik a csatornájuk akkor miért nézed??? örülj neki hogy ezt a minőséget legalább elérik ők
2017. márc. 12. 12:52
 33/40 Jamle29 válasza:
23%
egyszer az a gondja az igényes nézőknek hogy nincs live nesze most van, most meg nem kell ha vmi nem tetszik ne nézd egyszerű
2017. márc. 12. 12:55
 34/40 anonim ***** válasza:
15%
Csak szerinted zuhant a minöség...
2017. márc. 24. 07:44
 35/40 anonim válasza:
90%

Sajnos ez a folyamat külföldön már sokkal előbb beindult, ott egyre népszerűbb a patreon, nem csak azért mert több pénzük van adakozni, hanem már belefutottak abba hogyha nem kezdik el támogatni az igényes tartalmat, akkor hamarosan a készítő átszivárog Twitch-re és négy órában CS:GO aztán négy órában valami más éppen népszerű és új játék.

Mindez függetlenül attól mit csinált előtte az illető, akár minőségi animációkat is csinálhatott, nem fog többé mert több jön a gameplay bohóckodásból. Akik ráérnek nézni fogják és adományozni, és még elmagyarázzák hogy Te vagy a hülye ha nem tetszik a változás.

2017. máj. 1. 17:56
 36/40 anonim ***** válasza:
89%

Teljes mértékben egyetértek,számoma ez a twitch rendszer tönkretett mindent. Régen szinte minden videót megnéztem amit feltöltöttek.Igen a napi 2 videót. Manapság meg jó ha van egyáltalán videó a youtube-on de valahogy azoktól is elment a kedvem.Végigjátszásokba nem merek belekezdeni,mert sajna eljutottunk oda,hogy nem biztos,hogy végig lesz játssza vagy ha igen akkor is 2 heteket kell várni az új részre lásd Fahrenheit.

Twitchet nem nézem,nem szeretem,nincs is időm rá.De én eleve nem bírtam sosem a live-at,fele azzal megy el hogy köszi ez meg az. Amikor szavazás volt é is a nemre nyomtam mert tudtam hogy ez lesz...

Elnézegetem még néhanapján pár videót de a varázsa a csatornának számomra ezzel a rendszerrel elveszett.

2017. máj. 2. 10:45
 37/40 anonim válasza:
53%

Az a baj, hogy napi 2 youtube videó leforgatása, megvágása és feltőltése elvesz minden időt egy napban, minimum. 8-10 óra, de Magyarországon még az Ők nézettségével sem hozna annyit amennyiérr szívesen csinalják. Max. 160 000 forintot, no de abból kell fejleszteni is és ami marad azt ketté osztani. Most a szponzorált tartalmakkal nem számoltam, de nekik nem is van sok.

Szóval az nem dob annyit az egészen.

Én nem nézem Őket amúgy Twich-en, de bőven elég az a videó mennyiség amit jelenleg közzétesznek youtubeon (kisseb kimaradásokkal napi 1, de néha hozzák a 2-t.), szóval nem támogazom Őket de legalább adblockot sem használok.

2017. máj. 22. 06:30
 38/40 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem már gázos amit Thevrék csinálnak. Látszik hogy a pénz és a szponzorszerzés a fő motiváló erő és látszik a videóik témáin hogy figyelik a többi youtube csatornát hogy milyen új műfajjal lehetne több nézőt szerezni. Olyan műfajokat is csinálnak amit régebben megszóltak. Magyarósitól elirigyelték az utazós vlogokat és a napi vlogokat. Figyeljétek meg hogy lesz még reakció és kóstolós videójuk is csak hogy abból a rétegből is nézettséget tudjanak szerezni akik az ilyen témákat figyelik. Ez elég gázos hogy másoktól lopják el a showt kihasználva a nagy feliratkozószámot - mert már egy sima csámcsogós csokievős videót is megnéznének 200 ezren csak mert azt a Thevrosok eszik. Már mélyebben van a youtubeozás mint a hagyományos média pedig erős a verseny hogy ki tud mélyebbre süllyedni.

Ezeket azért írtam le - mielőtt másra gondolnál - mert csak azokat a videósokat sajnálom akik az ilyenek mellett igazi - nem mondvacsinált - tehetséggel nem tudnak érvényesülni mert már mindenkit a Thevrhoz képest ítélnek meg és akinek csak 100ezer feliratkozója van vagy annyi se azt semmibe nézik a magyar youtube nézők. Remélem hogy a keménymagon kívül egyszer majd rájuk un a többség vagy kinövi őket és akkor helyre áll a rend.

2017. máj. 24. 20:48
 39/40 anonim ***** válasza:
58%

A tech csatit viszont nagyon nyomják, de nem csoda, mert arra mennek a szponzorok.

Nem is lenne baj, ha eltűnne legalább a gameplay csatornájuk a ytuberől, mert legalább teret adnának tehetségesebb érdekesebb, újabb szeméyiségeknek. A beteges rajongóik szerencsére már nem fos-sák oda más ytube videósokhoz, hogy a vr a legjobb, már ez is haladás.

2017. júl. 15. 16:34
 40/40 ΨPOSZEIDON[HUN]Ψ válasza:
100%
Szerintem is sajnos
2018. márc. 19. 06:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!