Nagy a kislányunk? 26-án lesz 11 hónapos.3,3 kg,48 cm volt születésekor. Tegnap mérte a védőnő,9, 09 kg (ez szerintem O. K. ), és 79 cm. Ő is csodálkozott, hogy hatalmasat nőtt. Én is észrevettem már, hogy kb 1 éves fiúkkal egymagas.
A családban mindenki alacsony(férjem a 176 cm-jével a legnagyobb), de pl a sogórnőm fia 15 évesen 182(egy fejjel nagyobb mindenkinél..:-))
_Szóval magas lesz?
Az egyik lányom 74 a másik 77 cm magas volt 1 éves korában. A melyik 74 volt az 3 évesen 100 centi lett, amelyik 77 az 98 lett. Szerintem nagyon egyedi a növekedés üteme. Én úgy vettem észre, hogy egy időben híznak, aztán nyúlnak.
Egyébként azt mondják, hogy kétszer akkora lesz felnőttkorában agyerek. mint amekkora 2 évesen volt. Majd figyeld, hogy igaz-e. Az én lányaim ezek szerint 176 és 180 centi magasak lesznek. Én 164 vagyok. :)
Most hosszú, de a súlya jó. Ki tudja még milyen lesz...
Lányom 13 hós, 52cm-el és 3330gr-al született, most 8900 gr és 77 cm.
Köszi a válaszokat!
Akkor azért tényleg magas, ha az egy éves gyerekek ekkorák(és Kiscsaj)!
Na, majd kiderül, "hosszipuska" lesz-e!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!