Mi az értelme a Facebook-nak? Szerintem egy nagy átverés!
kapcsolattartás a rokonokkal, barátokkal.
Én pl (mint diák) sok mindent azon keresztül el tudok intézni. Fájlokat küldök-fogadok rajta (főként hf segítségek és megoldások), az osztálynak külön csoportja van, ahová az oszi írhatja a fontosabb dolgokat, illetve 1-2 távoli ismerősömmel is tudom tartani a kapcsolatot. Mindemellett persze akkor működik jól, ha tudod felelősségteljesen használni.
Te hol látod benne az átverést?
Amúgy én nekem eléggé sok dolgot adott a fb. Mióta beállítottam rajta 1-2 dolgot olyan hirdetések jelennek meg amelyek kapcsolódnak az érdeklődési körömhöz. Nálam ilyen nyelvtanulással kapcsolatos tippek jönnek fel hirdetésként, külföldi egyetemek, pályázható ösztöndíjak, versenyek.
#3-as, és mindenki más. "Állandóan figyelik mit mondok..."
-_-
Van mit titkolnod? Nyilván bankszámlaadatokat nem ott fogsz megadni. Az hogy most áthívod a haverodat egy sörre, vagy beszélsz vele 2 szót, a kutyát nem érdekli.
Önmutogatók helye...
Mert mindenki aki a facebookon rajta van önmutogató egoista. Ha ilyen ismerőseid vannak, akkor bizony rossz körökben mozogsz. Nálam egy ismerősöm sem csinál ilyet.
Ott a telefon meg kell emelni.
Mert a telefont nem hallgatják le....
Nyilván kedves válaszoló nem hallott még az NSA lehallgatási botrányáról, és Edward Snowdenről sem, aki felfedte, hogy az NSA mindent lehallgat, és eltárol....
- Régen sem volt facebook, mégis boldogok voltunk -.
Régen nem volt internet és mégis boldoguk voltunk.... Ez kb ezzel a mondattal jelentett egyet.
Aki nem akarja, ne használja a facebookot.
Ha meg valaki azt mondja, hogy minden facebook user önmutogató egoista, az olyan mintha azt mondanám, hogy minden szőke nő h*lye.
Mert megnézik mit írsz a chaten a haveroknak....
A telefonokat meg mindenhol lehallgatják.
Nem akarok megbántani senkit, de tessék utánanézni a dolgoknak.
Szép estét! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!