Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Csak szerintem zuhant hatalmas...

Csak szerintem zuhant hatalmasat a theVR minősége a live óta?

Figyelt kérdés

Nem véletlenül nyomott egy jó egyharmados tábor nemmel a livera, mert látták előre ez lesz belőle.

Minden videó live megy/kerül fel már két hónapja, kezdjük ott, hogy ha nem 15 éves vagy nincs időd végignézni a 4-5 órás liveokat. Ment a duma, hogy de a vágott verziók ugyanúgy fent lesznek YT-on, ez egy darabig ment is, de már egyre több játék nem kerül fel. Eleinte jött a mazsola rajongótábor aki megmagyarázta (persze ugye felnőttek nézik őket, ez is meg lett magyarázva, ahha...), hogy most nincs idejük rá, el vannak késve blabla, de fel fognak kerülni. Na csak épp az idő telik, az elmaradt játékok pedig nem kerültek fel, közben a Twitch törli is az egy hónapnál régebbi videókat, esélytelen, hogy megnézd. Aztán meg látom több játék is van amit ott folytattak, befejeztek, YT-ra egy darab nem került ki belőle.

Nálam ez így elég nagy minőségromlás, hogy a fogyasztható 40-50 perces megvágott végigvitt gameplay videók kezdenek fogyni a YT-ról és átment nézzed paraszt liveba a 4-5 órásakat, ha nincs időd rá így jártál kategóriába.

Én értem, hogy a live f#sza dolog a rengeteg napi szintű donate miatt, nem véletlenül kezdték el a reggeli műsort is a pénz miatt és nem is sajnálom tőlük, csak épp közben a régi megszokott VR amit az ember néz két éve, az megszűnt létezni emiatt, ez viszont elég szenny és kiábrándító így.

Tényleg minden csatorna vége ez lesz, ahogy elér egy nézőszámot, a régi felállást eldobják, az újból dől a pénz, aki leiratkozik le van sz#rva, mert 10x visszajön a másikakból...

2017. jan. 7. 10:47
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
44%
s/de/te/
2017. jan. 7. 17:05
 12/40 A kérdező kommentje:

Nem kéne ingyenélőzni, mert támogattam őket, vettem pólókat is a shopból régebben, meg a két év alatt nem kevésszer jött a képembe a YT reklám se. Rájöhetnél, hogy ingyen nézés nincs, maximum nem Forintosítható.

A színvonal esik, közben végig lényegében az ember pofájába hazudnak, hogy de felkerül YT-ra, megy majd ott is. És nem megy, de azért nagy arccal mondogatva volt végig, már akkor tudták előre, hogy a YT-ot zülleszteni fogják.

Én tudom, hogy a YT világa ilyen, csak ők mások voltak, meg mindig is másnak hirdették magukat. És ez egészen eddig működött is, ezért is volt értéke a csatornának a többihez képest, amit most szépen lezüllesztettek, amin jogosan lehet háborogni és véleményezni. És ettől nem a kérdés lesz a hülye, hanem az aki nem képes ettől elvonatkoztatni... Ha nem érdekel minek jöttél ide? Azért, hogy hülye kérdésezzél. Ez meg nem engem minősít.

2017. jan. 7. 17:37
 13/40 anonim ***** válasza:
56%
Tudsz mutatni a világon bármilyen folyamatos szellemi produkciót, aminek hosszú évek alatt nem zuhant a színvonala. Tetszőleges földrészről, tetszőleges századból! Csak hogy mutass rá, hogy márpedig ilyen is létezik, csak a vr-os srácok a fаszok.
2017. jan. 7. 17:51
 14/40 anonim ***** válasza:
26%

Még mindig nem tudjuk a kérdésed lényegét, és miértjét.

(Persze én vagyok a hülye)

2017. jan. 7. 17:53
 15/40 anonim ***** válasza:
77%
Sose szerettem őket, ezután se fogom.
2017. jan. 9. 13:59
 16/40 A kérdező kommentje:

Pedig régen volt mit szeretni bennük, Pisti vinnyogós, káromkodós stílusa ellenére is és még normális tartalmat is generáltak, mármint YT viszonyokhoz mérten.

Nem mentek bele a kihívós idióta játékokba, nem majmolták a többi csatornát, tették a dolgukat normálisan.

Erre átmentek nagyon rövid idő alatt a megnézhetetlen mennyiségű, délután otthonülő 15 éveseknek gyártott live tartalomba, megérezték mekkora pénz van benne és még vágni se kell feleannyi munka, rögtön el is kaszálták a csatorna minőségét. Ha most elkezdeném az elmaradott videókat nézni, márpedig kapásból 5 játék is érdekelt volna, itt ülhetnék 3 napig megállás nélkül, közben jön minden nap az újabb, soha nem tudnék a végére jutni, régi rendszerrel pedig simán meg tudta nézni még az is aki előtte 10 órát melózott.

Nem úgy züllenek le, mint a legtöbb Youtuber, mint pl. Dancsó aki sokat van emlegetve. Ebben is mások ők, de ez ettől ugyanúgy minőségromlás. Ráadásul még hazudnak is, dolgozik ezerrel a marketing gépezetük, ebben nagyon ügyesek, nemrég nagy arccal végig lett mondva a vlogokban márpedig ilyen nem lesz. Ó, dehogynem lett. Ha jól látom a tendenciát, minden játéknak csak az első része kerül ki, hogy azért menjen a YT, többit nézd liveban paraszt, de amire nincs időnk annak az első részét se rakjuk már ki.

Nálam ez hatalmas minőségromlás, képen hazudással, pofánköpéssel vegyítve. Szóval jogosan lehet háborogni érte aztán, hogy idejáró fanok ezt nem értik meg az látszik az első oldal válaszaiból is. Oké persze ez nem world first problem, de azért megemlíthető.

Mindegy részemről téma lezárva, elásták magukat, keresek másikat...

2017. jan. 10. 09:51
 17/40 anonim ***** válasza:
85%
Csak hogy normális választ is kapj. Igen, igazad van. Habár mostmár megint alakítottak a rendszeren. Ettől függetlenül én sem követem már őket, habár én más miatt nem.
2017. jan. 20. 08:36
 18/40 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem jól tették. A helyükben otthagynám a youtube csatornát teljesen. A youtube célja már világos hogy a gamereket elnyomja. A twitch meg eleve főleg a gamereknek van.

A youtube csatornát látszik hogy már csak a bevétel miatt használják és hogy életben tartsák a youtube nézői táborukat akik egy év múlva már úgyis átszoknak a twitch-re mert sokkal elevenebb és felhasználó közelibb a live-ozás.

El kell fogadni a változást. Ezt az egyet becsülöm bennük hogy belevágtak de ha nem mernek teljesen átköltözni akkor le fognak maradni. Most egyre inkább úgy alakul hogy maga a youtube már a múlté lesz mert már elérte a csúcsot. A többi youtube néző is fel fogja fedezni a twitch-et és át fognak menni. Később a youtube már csak kolonc lesz a nyakukon.

2017. jan. 20. 17:43
 19/40 anonim ***** válasza:
74%

Kizárólag a napi reggeli megmondósójukat nézem meg néhanapján, hogy halljam, mivel bolondítják már megint a fanatic kemény magot. Nem regisztráltam, nem támogatom őket. Látszik, hogy hiába hazudják az ellenkezőjét, a pénz a lényeg. A Twitch és donate bevételük másfél-két milla, amiből nem is adóznak, mert külföldi bankszámlán tartják a pénzt. Vágod, hogy miért lett a kedvencük a Twitch? Pénz beszél, kutyaszr táncol. Irigy rájuk a fszom se, én legalább megdolgozok a pénzemért és nem kicsalom jóhiszeműektől, nem köpöm magam szembe a tükörben. Ezt úgy hívják, hogy becsület. Csak szólok, hogy lehúznak titeket és akkor még tapsikoltok is hozzá.

Legutóbb arról papoltak, hogy milyen csúnya dolog személykultuszt építeni a YT emberek köré, közben ők is ugyanezt csinálják. Ezen jót röhögtem.

2017. jan. 24. 12:11
 20/40 A kérdező kommentje:

Nem az átszokással van a baj, meg nem a Twitchel. Hanem embernek nincs ideje napi 4-5 órát kuksolni a gép előtt őket bámulva, pedig a játékok érdekelnének, Jani pedig kifejezetten jól is nyomta.

Ez megszűnik innentől kezdve. A 10 éveseknek ez biztos jó, hogy őket bámulhatják egész nap suliból hazaérve, azon kívül meg mindenki baszhatja az egészet.

Nem lett volna ezzel probléma, ha a videók kikerülnek vágva a YT-ra, ahogyan ígérték is, de lószar se lett belőle, mert könnyebb munka így és a pénz ugyanúgy dől.

Ez van, le kell szarni...

2017. jan. 26. 09:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!