Csak szerintem zuhant hatalmasat a theVR minősége a live óta?
Nem véletlenül nyomott egy jó egyharmados tábor nemmel a livera, mert látták előre ez lesz belőle.
Minden videó live megy/kerül fel már két hónapja, kezdjük ott, hogy ha nem 15 éves vagy nincs időd végignézni a 4-5 órás liveokat. Ment a duma, hogy de a vágott verziók ugyanúgy fent lesznek YT-on, ez egy darabig ment is, de már egyre több játék nem kerül fel. Eleinte jött a mazsola rajongótábor aki megmagyarázta (persze ugye felnőttek nézik őket, ez is meg lett magyarázva, ahha...), hogy most nincs idejük rá, el vannak késve blabla, de fel fognak kerülni. Na csak épp az idő telik, az elmaradt játékok pedig nem kerültek fel, közben a Twitch törli is az egy hónapnál régebbi videókat, esélytelen, hogy megnézd. Aztán meg látom több játék is van amit ott folytattak, befejeztek, YT-ra egy darab nem került ki belőle.
Nálam ez így elég nagy minőségromlás, hogy a fogyasztható 40-50 perces megvágott végigvitt gameplay videók kezdenek fogyni a YT-ról és átment nézzed paraszt liveba a 4-5 órásakat, ha nincs időd rá így jártál kategóriába.
Én értem, hogy a live f#sza dolog a rengeteg napi szintű donate miatt, nem véletlenül kezdték el a reggeli műsort is a pénz miatt és nem is sajnálom tőlük, csak épp közben a régi megszokott VR amit az ember néz két éve, az megszűnt létezni emiatt, ez viszont elég szenny és kiábrándító így.
Tényleg minden csatorna vége ez lesz, ahogy elér egy nézőszámot, a régi felállást eldobják, az újból dől a pénz, aki leiratkozik le van sz#rva, mert 10x visszajön a másikakból...
Tulajdonképpen mi a kérdés ?
Szép kis novellát írtál a Youtube szokásokról, de vajon miért írtad ez le ? Lesz egy két ember talán aki egyet ért veled, lehet akad majd olyan aki nem. És akkor mi lesz ?
Az hogy ezt a bugyuta zürzavaros kérdést miért itt, és egyáltalán miért kérdezed meg ?
Mire mennél a válaszokkal ? Most komolyan. Vagy te csak vitatkozni akarsz minden áron, igaz ?
Itt maximum te vagy az egyetlen aki vitatkozni akar, felvázoltam egy helyzetet, vártam rá véleményeket, ennyi és nem több.
Bezárhatnánk a Gyakorit is a te példáddal élve, mert a kérdések és vélemények nagy része semmit nem ér, azzal a felfogással.
Miért, kérdező, de kinek dolgozol? Annak, aki fizet, vagy annak, aki nem fizet?
Kinek gyártson a VR tartalmat? Annak, aki fizet, vagy annak, aki nem fizet?
Nagyon röhejes, hogy te, mint ingyenélő néző erkölcsileg próbálod azok fölé helyezni magad, akik anyagilag is támogatják ezt a produkciót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!