Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi a szar van mar ezzel a...

Mi a szar van mar ezzel a hulye nettel?

Figyelt kérdés

Kerlek szepen ne toroljetek ezt a kerdest.Tudom rossz kategoria de szeetvisz az ideg mar...

Mar 3. Napja nincs netem...

Digi-s netunk van, Ethernet-es

De mar robbanni tudnek ettol a szartol..legszivesebben kivagnak az ablakon az egesz gepet komolyan mondom...mar 3. Napja ezzel szenvedek es semmi eredmeny...

Az irja ki mikor csatlakozni akarok h

"Kapcsolodas a kovetkezon keresztul WAN miniport (PPPOE)

Hiba : 769 : A megadott cim nem erheto el"

Mar robbannek...mindent probaltam mar de semmi

Ha van valaki aki tudna segiteni segitsen legyszi...

18/L

2014. dec. 29. 17:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

eddig volt? Minden ment?

Diginél PPPoE kapcsolat van ahova beírod a felhasználóneved / jelszavad amit a digitől kaptál.

És működnie kell. DE tegyél egy routert a gép elé, állítsd be hogy mindig csatlakozzon.

2014. dec. 29. 17:31
 2/15 A kérdező kommentje:

Igen.. vagyis egyszer raesett egy kisebb szobor a gephazra az asztalomrol es utana mar nem volt net. .

Nincs routerunk itthon..

2014. dec. 29. 17:32
 3/15 anonim ***** válasza:

Miért nem hívod fel a szolgáltatót, hogy nem náluk van-e a gond?

Dühöngés helyett ezzel többet érnél...

2014. dec. 29. 17:33
 4/15 A kérdező kommentje:
Igen beirom a jelszot de nem jo. Ezt a hibauzit dobja ki folyamatosan az en hajam meg az egnek all mar tole 3 napja......
2014. dec. 29. 17:33
 5/15 anonim ***** válasza:
Hívd fel a szolgáltatót, lehet, hogy megszakadt velük a kapcsolat. Ezt csak ők tudják megnézni. Teljesen ingyenes.
2014. dec. 29. 17:34
 6/15 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy a modemmel van a gond. Púpos lehet benne 1 pár kondi. Nem ártana cseréltetni.
2014. dec. 29. 18:03
 7/15 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy attól, hogy ráesett egy szobor a gépedre, attól miért ne lenne net? Talán valami sámán szobor volt vagy mi? Véletlenül nem a modemre esett rá, már ha van modem egyáltalán?
2014. dec. 29. 18:12
 8/15 A kérdező kommentje:
Nincs modem :)
2014. dec. 29. 18:21
 9/15 anonim ***** válasza:
Akkor tényleg csak a sima Ethernetes kapcsolatod van, akkor viszont szólni kell a DIGI-nek, hogy jöjjenek ki és nézzék meg. Még annyit nézegethetsz, hogy a kábel nem-e sérült, vagy netán megfelelően benne van-e a hálókártyában stb.
2014. dec. 29. 18:27
 10/15 anonim válasza:
Vagy szimplán a hálókártya halt be, ha tényleg azóta nincs net.
2014. dec. 29. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!