Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért én vagyok a hulye?

Miért én vagyok a hulye?

Figyelt kérdés
A kedves exem 5hónapot voltam vele miután vége lett 8hónapja vagyok a vőlegényemmel, előtte már volt 3évünk együtt! Na, és az exem mondja nekem nem lesz még baba? Feleltem: nem majd 2-3év múlva erre ő, ezt utâlta bennem hogy nem akartam gyereket (a semmire?még jò) mondta még hogy úgyis meglenne mindene a gyereknek minek betervezni! De én úgy látom hogy szórakozni kell, együtt élni, házasság, ház! Amúgy 20 vagyok párom 25 ő is igy gondolja ahogy én pedig dolgozik, idén összeköltözünk! Az exemről meg csak annyit hogy 22éves nem dolgozik hanem tanulgat, minden évben ùj szakmát kezd, de sosem frjezi be! Csak èrettségije van!kinek van igaza?
2012. aug. 13. 23:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, hülye vagy, hogy az exeddel foglalkozol.
2012. aug. 13. 23:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

1. Mit foglalkozol vele

2. Hova vagy még 8 hónap után eljegyezve. Elég komolytalan

2012. aug. 13. 23:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Vőlegényed van,de az izgat hogy mit mond az ex?????

Hát nálad sem stimmel valami..

2012. aug. 13. 23:39
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Kit érdekel mit mond az ex?
2012. aug. 13. 23:45
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
az ex mondatain rágódsz és összeméregeted őt a mostani pasiddal. azért itt nem teljesen kóser valami. ha minden okés lenne, magasról tojnál rá, mit hadovál az exed. csak élnéd tovább az életed
2012. aug. 13. 23:46
 6/8 anonim ***** válasza:
A kérdésedre a válasz:igen! Miért foglalkozol az exeddel,ha vőlegényed van? Talán inkább vele kéne foglalkozni...
2012. aug. 14. 09:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Itt nincs olyan hogy kinek van igaza. Ő már szeretne gyereket, te nem. Már nem is vagytok együtt, akkor miért érdekel, hogy ő mit akar vagy mi a véleménye? Ha te a vőlegényeddel vagy egy véleményen akkor ne foglalkozz vele. Nem is értem miért írtad ki ezt a kérdést.
2012. aug. 14. 09:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Azért írta ki mert nagyon is érdekli az exe. Be akarja bizonyítani h neki jobb. Erre kellett az eljegyzés is. H mutogassa az exnek h bibibi én már el vagyok jegyezve. Sztem még mindíg bele van zúgva.
2012. aug. 14. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!