Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit gondoltok a facebook-ról,...

Mit gondoltok a facebook-ról, igaz ez?

Figyelt kérdés

Mindenkinek van ott 800 ismerőse. Én mikor szedek össze ennyit, aki mind puszipajtás?

Én is bejelölök 800 embert, de az mind ismeretlen, az épp annyi, mint semmi, mert ismeretlenek nem válaszolnak senkinek, bár csak azoknak írnak vissza, akiknek bejön a fénykép image-ja. Tehát olyan fényképet kell feltenni, amitől eladható lesz az illető. Akinek megnyerő a külseje kisugárzása van a képen, persze, hogy ismeretlenek visszaírnak, esetleg segítenek a másikon.

Még az a 2-3 ismerős sem válaszolt régen. Akkor mi a f*nak jelölgessek embereket?

2014. aug. 9. 04:18
 1/5 lali.89 ***** válasza:
Egyszerű, ne FB.-z , és ne jelölj be senkit mert ugye nem kötelező. :)
2014. aug. 9. 06:20
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem nincs 800 ismerősöm, pedig több éve FB-zok.

Az viszont igaz, hogy 800 ismerős közül, többet fogsz találni, aki ráér, mint 2 - 3 ismerősnél. Azért a különféle FB csoportokat javaslom inkább, mert ott, jobban el lehet beszélgetni és nem kell bejelölni az embereket.

2014. aug. 9. 06:37
 3/5 lali.89 ***** válasza:
És a személyes beszélgetésrol hallottál már? Nem tudom hány éves vagy, de szakadj le a fb-ről. Menj emberek közé. :)
2014. aug. 9. 07:24
 4/5 anonim ***** válasza:

92 ismerősöm van, 2012-ben regiztem. Az, ha valakit nem ismerek akkor visszajelölöm, megkérdem, hogy miért jelölt, ha azt mondja mert jó a képem vagy csak akkor letiltom és kész. Ha meg tudom, h valaki látta és direkt nem ír vissza, 10 perc után ráírok (csak néhány lány nem írnak vissza) h TE NAGY K....

F/15

2014. aug. 9. 17:29
 5/5 anonim válasza:

Ki mondta hogy jelölgess be emebereket?:D

Ha mindenki csak a valójában ismerős embereket jelölné max 200 lenne mindenkinek az ismerősei száma

Az meg megint más dolog hogy mondjuk te bejelölsz valakit mert tudok hogy ki, hol lakik, tudod kik a szülei, egy suliba jártok stb... viszont neki fingja sincs hogy ki vagy :D

2014. aug. 9. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!