Ha egy konyhakessel leszurnak valakit, akkor a kes a hibas?
Tudni kell hasznalni... Nekem csak jo tapasztalatom van, mert egyesekkel konnyebb a kapcsolattartas. Aki meg a fingasat is megosztja,az az o baja.
Nem értem egyeseket, ha már valaki ír egy véleményt, ami szubjektív, miért kell belekötni?! :D
Istenem, tele van a világ ilyenekkel....:D
Jó, mert:
- könnyű kapcsolatot tartani olyanokkal is, akik a világ másik végén laknak, ingyen tudsz velük beszélgetni
- tudod, hogy kinek mikor van a szülinapja. Tudom, hogy erre azt lehetne mondani, hogy meg kéne jegyezni, de most lehet hogy nem tudod pl. az összes osztálytársad szülinapját megjegezni, mégis gáz lenne, ha nem köszöntenéd fel őket.
- hamar értesülsz olyan hírekről, hogy pl. meghalt a Halálos iram főszereplője (ez mondjuk nem olyan fontos), vagy hogy elmarad holnap az első órád
És még sorolhatnám. Én a képposztolásokat és lájkolásokat, kommenteléseket sem tartom rossz dolognak, persze hogy folyamatosan posztoljon valaki, és a facebookon élje az életét... az már rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!