Invitel-es előfizetésemtől szabadulnék, de hogyan?
Sziasztok!
2012. márciusban költöztem be a lakásomba, előfizettem 1 éves hűséggel az Invitel szolgáltatónál egy internetcsomagra, de tudvalevő volt, hogy a 2013-as naptári évben el is költözöm onnan, ezért a hűség lejártakor minden megkeresésre elutasítottam az újabb kötelezettség vállalását.
Néhány hete felhívtam az ügyfélszolgálatot, mivel szeretném lemondani a szerződést, hisz hónap végén kiköltözöm a lakásból és nincs aki átvegye az előfizetésem. Közölték 2014. márciusig van vállalt kötelezettség, és írjak levelet Gödöllőre (!), ahol majd állításuk szerint meglátjuk mi lesz.. Ez 3 hete volt.
Arról nem is beszélve, hogy az utóbbi 2 számlán szerepel valami közel 4ezer forintos "visszakapcsolási díj", amire az operátor alig tudott választ adni, hogy micsoda.
Most mégis mit csináljak? Hogy szabaduljak meg tőlük? Telefonon 2 napja nem tudok illetékes ügyintézővel beszélni, januártól pedig nem leszek elérhető a címen, hiába küldenek bármit is, nem tudnak majd utolérni.
Ilyenkor mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!