Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szabadulnék ebből a kapcsolatból de képtelen vagyok rá.
Mit tanácsoltok?
Szerintem próbáld magadnak megindokolni,tulajdonképpen miért is vagy még vele.Valószínűleg egyetlen értelmes okot sem fogsz találni,azonkívül,hogy betegesen társfüggő vagy.A beteges márpedig nem egészséges.Te döntöd el,akarsz-e önpusztító módon élni továbbra is.
2013. nov. 5. 17:37
2/14 A kérdező kommentje:
Feltettem már magamnak ezt a kérdést többször is és egyetlen ok sincs ami miatt vele kellene maradnom de mégsem tudom kiverni a fejemből. Egyszerűen szeretem és magamnak sem tudom megmagyarázni,hogy mit eszek rajta?!
Akkor rövidebben: kihasznál, megke.fél, megaláz, fejedre él.vez és szétkeni, orgazmusig nem juttat el, meg se jelenhetsz vele nyilvánosan, anyagilag sem támogat, s még sz@rul is érzed magad.
Kérdező: nem tudom lány vagy-e vagy fiú, de az biztos, hogy mi nem tudunk segíteni. Mivel te sem tudod mi a jó neked. Így azt tanácsolom: folytasd nyugodtan így tovább, s egyszer majd valamikor a jövőben mondj egy dolgot ami jó vele. SOK SIKERT!
2013. nov. 5. 18:02
4/14 A kérdező kommentje:
2. válaszolónak: kicsit durván fogalmazol de valójában ez a helyzet. Itt senki nem tud segíteni de talán valaki majd úgy kezdi a válaszát,hogy: hasonló helyzetben voltam én is és.....Én ezt reméltem amikor kiírtam a kérdést.
Te csak az egód miatt nem bírsz leszakadni az illetőről. Képtelen vagy beletörődni, hogy nem szeretett beléd, hogy csak üríteni kellettél neki. Azért nem szakítasz, mert várod a csodát, hogy egy nap majd fontos leszel neki, mert ugye olyan nincs, hogy TE ne legyél fontos valakinek, a te csodás személyed hidegen hagyjon valakit... másrészt ha szakítanál, akkor az eddig vele töltött évek elpazarolt idő lenne, be kellene ismerned, hogy veszítettél, ostoba voltál, kihasználtak. Inkább ülsz tovább a langyos szarban, minthogy gerincet növessz. Mondjam, hogy megérdemled? Magad alakíthatod a sorsodat.
2013. nov. 5. 19:57
6/14 A kérdező kommentje:
ma 19:57 : kicsit visszavehetnél! Miféle egoról írsz te itt? Ugyan már! És miért is vesztettem? Mert nem engem hagytak el hanem én szeretnék túl lenni ezen az egészen!
Az 5ösnek igaza van ! Szedd már össze magad nyomod itt a sajnálkozást ahelyett hogy kidobnád azt keresnél egy jómódú normális palit... na látod ez vagy te aki "ül a szarban és még bánatos is" ...szoval a sajnálkozásodba ölte energiádat inkább másra pazarold ! Mellesleg tiszteletben tartom hogy ezt leirtad de mit vartal hogy vannak ilyen nők akik ilyen kapcsolatban élnek ? Ráadásul több éve ? Ugyan már ... ezt te sem gondolhatod komolyan..
2013. nov. 7. 06:44
irnál kicsit bövebben rólatok?Pl,korotok,miert kell a kapcsolatot titokban tartanotok,stb.ez talán közelebb vihet a válaszhoz.
2013. nov. 7. 08:02
Nehéz elképzeéni, hogy ennél jobbat nem tudnál magadnak elképzelni, akarni.
Akár megbecsülne, vagy ha csak figyelmesebben szeretkezne veled, - szóval egyátalán: szeretkezne?
2013. nov. 15. 07:32
nem kell ahhoz ugyan olyan helyzetben lenni h tanácsot adjuk
te meg ne kifogást gyártsál
legyen annyi önbecsülésed h megszakítod vele a kapcsolatot
ennyire akaratgyenge nőt mint te még nem sokat láttam ....
2013. nov. 15. 08:52
Kapcsolódó kérdések: