Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szabadulnék ebből a kapcsolatból de képtelen vagyok rá. Mit tanácsoltok?
Figyelt kérdés
Egy évek óta tartó titkos kapcsolatról van szó amiben szó nincs szerelemről a részéről. Kihasznál,porig aláz néha,a szex pedig nem jó vele. Mégis szeretem. Saját magam szerint sem vagyok normális de nem tehetek róla,hogy mindig azon kattog az agyam,hogy merre járhat? mikor találkozunk? stb. Az ismerőseim körében nincs olyan akit szeretni tudnék tehát egy másik pasi sem megoldás. De valahogy törülni szeretném az agyamból mert ez már beteges nálam. Agymosáson kívül valami egyéb ötlet?2013. nov. 5. 17:33
11/14 A kérdező kommentje:
sajnos igazad van,akarat gyenge vagyok.........
2013. nov. 15. 19:48
13/14 anonim válasza:
én tudom mit érzel :( most léptem ki egy hasonló kapcsiból.minden egyes alkalommal reménykedtem,h majd belémszeret,de be kellett látnom,h sokkal többet érdemlek,nem folytatódhat így tovább.tudom h nagyon nehéz,de lépned kell
14/14 A kérdező kommentje:
13/13 mennyi idő alatt hoztad meg a döntést,hogy véget vetsz a kapcsolatnak? Történt valami ami az utolsó csepp volt a pohárban vagy egy reggel úgy ébredtél,hogy ELÉG!?
2013. nov. 23. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!