Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 14 hét alatt hány kg-tól...

14 hét alatt hány kg-tól szabadulnék meg? Lány vagyok és 160 cm-67 kg

Figyelt kérdés

Mellőzöm az édességet, és az édes italokat mint pl.: a colát.Aztán a péksüteményeket, fehér kenyeret , tésztaféléket sem eszem, hanem ink. barna kenyeret, és ugy eszem hogy tízórai amit viszek sulibba és ebéd amit anyukám főz ha nem túl zsíros. Inkább szárazabb szalámikat veszek nem ilyeneket mint pl: olasz szalámi, selyemsonka. Sportolás szempontjából pedig , heti mindennap tesióra, és heti kétszer (hétfő,csütörtök) másfél órás fociedzés. Valamint napi 40 perc séta ..(Írhattok olyanokat is h még mit sportoljak vagy mit egyek , ami nem olyan hízlaló)

Előre is köszönöm

2012. dec. 29. 13:22
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Igyál sok folyadékot (leginkább vizet), egyél sok zöldséget, gyümölcsöt. Járj el kocogni, a futás nagyon jó zsírégető, illetve csinálhatsz még erősítő tornákat, hogy izmosodj, formásodj. Ha tisztességesen csinálod, és beindul a fogyás, heti 1 kg súlyvesztés a normális, tehát úgy 10-12 kg-ot tippelek. Hajrá! :D
2012. dec. 29. 13:34
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Jó irányba haladsz, a barna kenyeret, és az esetlegesen fogyasztott tejtermékeket gondold még át egy kicsit..

Úgy értem: nem kellenek ezek, és mielőbb rájössz erre annál jobb.

14 hét alatt (sok mindentől függ) de 7-14 kiló is lemehet, a heti 1 kiló azért már egy felső határ, a lassabb fogyás is teljesen hatásos, jó ütem.

2012. dec. 29. 14:52
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat :) Megfogadom a tanácsokat !
2012. dec. 30. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!