Nem tudom a router kezelőfelületének a jelszavát mit tegyek?
Más tészta az a protokoll, amit az internetszolgáltatód használ és megint más a router és a gép kapcsolata. Ugyanis ott már helyi hálózati IP címeket kapsz a routertől.
Ezt hívják címfordításnak, amit a router automatikusan csinál ( [link]
Magyarul, attól hogy a géped DHCP -n kapja a címeket, a WAN oldali beállítások bármik lehetnek.
Ez a listás dolgot továbbra sem értem. Csak arra tudok gondolni, hogy a hálózati eszközök MAC címe a szolgáltatónál vannak regisztrálva, de WAN oldali MAC cím és a kliens név is (ha szükséges) bármelyik routerben simán átírható. Tehet neked csak azt kéne tudnod hogy jelenleg milyen MAC -el vagy regisztrálva, bírod a routerednek azt cső.
Amúgy valószínűleg azért adott meg jelszót a routered Webes felületének, hogy legközelebb is őt hívd, és neki tejelj ha valami bajod van, a többi szerintem csak mellébeszélés.
Jár ide jó pár tapasztalt szaki is, de ennyi infóból ők se tudnak mit mondani, még a szolgáltatód nevét se mondtad meg.
Hát mert ez a szolgáltató nem olyan nagy híresség itt az oldala:
Amúgy tudom nem értek az internetes témához meg ezekhez de a routeren is van az alján egy MAC felirat és mellette vonalkód és a vonalkód alatt egy hosszú kód
"Igazából nem értem mit csinál"
Akkor neked itt vszeg nem lehet segíteni, hanem ki kell hívnod vkit, aki megcsinálja helyetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!