Facebook kép nélkül?
Figyelt kérdés
Morfondírozom egy ideje, hogy facebookot kéne csinálnom de nincs még olyan képem amit szívesen kiraknék ... szerintetek mennyire lenne gáz ha csinálnék facet és nem lenne kép rajta ? Mit gondolnának azok akiket felvennék ? (ismerősök persze)2013. júl. 19. 15:50
11/13 anonim válasza:
Nekem sincs fent kép... Azért meg nem rakok fel képet hogy jöjjön 10 lájk míg másnak meg 200-2000 :DD.
12/13 anonim válasza:
semmi baj, esetleg néhányan nem biztos, hogy elsőre tudják ki vagy
de ebben miért lenne probléma, maximum azt hiszik önbizalom hiányos vagy és nem tetszik egyik képed sem magadnak :)
13/13 Cyklon válasza:
Én se vagyok egy világ szépe, egy vadász görény a példaképem,még is kiteszem a pofimat minden hova :D mert büszke vagyok hogy ilyen fejem csak nekem van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!