Szerintetek hogyan tudnám elérni, hogy vakrandiba belemenjenek a lányok facebook-on kép küldése nélkül?
Pontokba szedem a választ:
1.) Egy lány, ha van esze nem fog semmilyen sráccal csak úgy elmenni randizni, főleg ha még nem is látta, nem is ismeri.
2.) Ha egy lány kigúnyol a külsőd miatt, akkor nem értem miért tepersz utána? Nem passzoltok, ennyi.
3.) A külső igen is fontos. Nem lehet csak a belsőjét szeretni egy embernek. Ha a külsőben semmi sem fog meg, akkor úgysem lesz hosszútávú a dolog.
4.) Ezt a "lehetünk csak barátok" dolgot ne erőltesd, mert szánalmasan átlátszó.
első:
Igen? Én miért találkozok 2 hét múlva rohadt jó csajjal, holott nagyon csúnya vagyok?
Ha nem látod képen előtte a másikat, akkor még nagyobb sokkot kaphat a találkozón, ha nem olyan vagy, mint amilyennek elképzelt. Magyarán még nagyobb az esély a koppanásra, hiszen nagyobb a különbség az elvárás és a valóság között.
Másik oldalról: minek találkozni olyannal, akinek nyilvánvalóan nem tetszel, sőt, még bunkó is, hiszen kigúnyol? Én sajnálnám az időmet az ilyen emberektől.
a párkapcsolatban elsődleges a fizikai vonzalom.
megkockáztatom, hogy a lelki vonzalom, meg a jellembeli hasonlóságok csak ezután jönnek.
aki ezt nem tudja elfogadni, egyszerűen nem ezen a bolygón él.
Basszus... -.-'
Én ha valami csoda folytán elmennék vakrandira és nem tetszene a srác, vagy esetleg kiderülne, hogy még hazudott is magáról tuti jelenetet rendeznék dühömben. Másrészről szerinted normális nő belemegy ilyenbe? Majd fogunk azért utazni x kilométert, hogy találkozzunk valakivel, aki lehet, hogy teljesen taszít minket, vagy egyáltalán nem az esetünk...
Amúgy pedig hiába. Én szoktam így ismerkedni, volt akivel évekig leveleztünk és szinte beleszerettem. Úgy, hogy fogalmam sem volt róla, hogy néz ki. De ez marhaság, mert találkozásnál ha meglátom és nem tetszik, akkor mindig addigi érzés egy szempillantás alatt véget ér. Egyszerűbb, ha tudja mit kap és fokozatosan csábítod el, így egyre szebbnek fog látni. Ha pedig az a problémád, hogy esélyt sem adnak, akkor béna vagy, mást nem tudok mondani. Megfelelő öltözködéssel és frizurával + ápoltsággal még egy csúnya emberből is ki lehet hozni valami elfogadhatót. Csak persze könnyebb nyafogni, mint ezekbe komolyabb erőt fektetni... Ha még érett és okos, humoros is a pasi, akkor még több esélye van.
Rengeteg szép nőnek van csúnyácska vagy épphogy átlagos barátja, nyilván volt bennük valami plusz, amivel meg tudták fogni maguknak a lányt (nem, nem a pénz).
Amúgy én belementem ilyenbe párszor, vagyis, hogy nem küldött képet az illető csak x idő után. Szánalmas volt, hogy annyira "rejtegette", sokszor már ezzel elásta magát, mert kezdett idegesíteni vele. Ráadásul amikor végül megláttam a képet arra gondoltam, hogy nem elég, hogy ronda még idióta is. Mármint ha simán csak nem előnyös külsejű akkor ez van, de ha emellett még szerencsétlenkedik is, az már totál szánalmas.
Erre szokták mondani, hogy: Ébredj már fel, ember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!