Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek hogyan tudnám...

Szerintetek hogyan tudnám elérni, hogy vakrandiba belemenjenek a lányok facebook-on kép küldése nélkül?

Figyelt kérdés
Eddig az volt a gondom, hogy midnig kértek képet, de utána meg nem is akarta velem talizni, egy lány kivételével és már tököm tele a felszínes csajokkal, főleg, akik még ki is gúnyoltak, hogy ronda vagyok. Ha tudnák, hogy én nem a külsőre megyek és sokszor olyan lányoktól is kaptam pofont, akik külsőre nekem nem is jöttek be, de gondoltam, ők jófejek és adok nekik esélyt, erre még jobban koptam ilyen csajoknál, mint némely szépnél. Szóval ezek után nekem tényleg nem a külső a lényeg, de hát sajnos fészbukon mindenki képpel van fent szinte, így elvárják, hogy én is küldjek, pedig én a vakrandik híve vagyok, vagyis, hogy úgy találkozzunk, hogy előtte nem láttunk képet egymásról és úgy legalább lehet egymás jellemére koncentrálni. Kár, hogy a tini lányok nem így gondolkodnak, mint én. Most is rinyált egy csaj, hogy küldjek képet vagy befejeztük, múltból tanulva eszem ágában sem volt küldeni, úgyhogy ez is bukta lett tiltással. Egy nyamvadt ismerkedéshez nem értem miért fontos a külső, hiszen nem jelenti azt, hogy egyből járni kell, ha nem jövünk be egymásnak, lehetünk még barátok is. :D
2013. júl. 11. 15:48
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A lányok olyan pasikkal szeretnek ismerkedni akik őszerintük jó pasik. A pasik pedig a jó csajokat szeretik. A csúnya lányok és a csúnya fiúk ebben a játszmában hátrányt szenvednek. Ez van. Még akkor is ha ez nem tetszik.
2013. júl. 11. 15:52
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Pontokba szedem a választ:

1.) Egy lány, ha van esze nem fog semmilyen sráccal csak úgy elmenni randizni, főleg ha még nem is látta, nem is ismeri.

2.) Ha egy lány kigúnyol a külsőd miatt, akkor nem értem miért tepersz utána? Nem passzoltok, ennyi.

3.) A külső igen is fontos. Nem lehet csak a belsőjét szeretni egy embernek. Ha a külsőben semmi sem fog meg, akkor úgysem lesz hosszútávú a dolog.

4.) Ezt a "lehetünk csak barátok" dolgot ne erőltesd, mert szánalmasan átlátszó.

2013. júl. 11. 15:53
 3/10 anonim ***** válasza:
Hát, nem akarlak elkeseríteni, de ilyen a mai felszínes társadalom.
2013. júl. 11. 15:53
 4/10 anonim ***** válasza:

első:

Igen? Én miért találkozok 2 hét múlva rohadt jó csajjal, holott nagyon csúnya vagyok?

2013. júl. 11. 15:56
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem feltétlenül felszínesség, mert akkor ezt ugyan így elmondhatnánk a férfiakról is. Az emberek 99%-a nem szívesen megy bele vakrandiba, hogy előtte nem látta képen, legyen az férfi, vagy nő.
2013. júl. 11. 15:57
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem látod képen előtte a másikat, akkor még nagyobb sokkot kaphat a találkozón, ha nem olyan vagy, mint amilyennek elképzelt. Magyarán még nagyobb az esély a koppanásra, hiszen nagyobb a különbség az elvárás és a valóság között.

Másik oldalról: minek találkozni olyannal, akinek nyilvánvalóan nem tetszel, sőt, még bunkó is, hiszen kigúnyol? Én sajnálnám az időmet az ilyen emberektől.

2013. júl. 11. 16:12
 7/10 moonlightsentinel ***** válasza:
100%
Azért, mert most képzeld el, talizol egy csajjal kép nélkül, és nem jössz be neki, a csaj vigyorog 5 percig, majd hirtelen nagyon sürgős dolga lesz, és lelép. Ez kínos neki is, meg neked is. Egy csomó felesleges erőfeszítést meg kínos szitut meg lehet előzni képcserével, szerintem ez elég alap dolog.
2013. júl. 11. 16:35
 8/10 anonim válasza:
én soha nem találkoznék senkivel, akit neten ismertem meg, úgy, hogy nem láttam róla képet, mert: lehet, hogy valaki kiadja magát egy cuki 18 éves fiúnak, közben pedig egy 50+ fog megerőszakolni. nézjettek hülyének, de én az ilyentől tartok, nem egy ilyen eset történt már. én az olyanokban sem bízok, akikről csak 1 vagy 2 kép van fent facebookon, vagy bármilyen más oldalon, hiszen azokat bárhonnét lophatta, és akkor érvényesül az első eset.
2013. júl. 11. 18:17
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

a párkapcsolatban elsődleges a fizikai vonzalom.

megkockáztatom, hogy a lelki vonzalom, meg a jellembeli hasonlóságok csak ezután jönnek.

aki ezt nem tudja elfogadni, egyszerűen nem ezen a bolygón él.

2013. júl. 13. 19:10
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Basszus... -.-'

Én ha valami csoda folytán elmennék vakrandira és nem tetszene a srác, vagy esetleg kiderülne, hogy még hazudott is magáról tuti jelenetet rendeznék dühömben. Másrészről szerinted normális nő belemegy ilyenbe? Majd fogunk azért utazni x kilométert, hogy találkozzunk valakivel, aki lehet, hogy teljesen taszít minket, vagy egyáltalán nem az esetünk...

Amúgy pedig hiába. Én szoktam így ismerkedni, volt akivel évekig leveleztünk és szinte beleszerettem. Úgy, hogy fogalmam sem volt róla, hogy néz ki. De ez marhaság, mert találkozásnál ha meglátom és nem tetszik, akkor mindig addigi érzés egy szempillantás alatt véget ér. Egyszerűbb, ha tudja mit kap és fokozatosan csábítod el, így egyre szebbnek fog látni. Ha pedig az a problémád, hogy esélyt sem adnak, akkor béna vagy, mást nem tudok mondani. Megfelelő öltözködéssel és frizurával + ápoltsággal még egy csúnya emberből is ki lehet hozni valami elfogadhatót. Csak persze könnyebb nyafogni, mint ezekbe komolyabb erőt fektetni... Ha még érett és okos, humoros is a pasi, akkor még több esélye van.

Rengeteg szép nőnek van csúnyácska vagy épphogy átlagos barátja, nyilván volt bennük valami plusz, amivel meg tudták fogni maguknak a lányt (nem, nem a pénz).

Amúgy én belementem ilyenbe párszor, vagyis, hogy nem küldött képet az illető csak x idő után. Szánalmas volt, hogy annyira "rejtegette", sokszor már ezzel elásta magát, mert kezdett idegesíteni vele. Ráadásul amikor végül megláttam a képet arra gondoltam, hogy nem elég, hogy ronda még idióta is. Mármint ha simán csak nem előnyös külsejű akkor ez van, de ha emellett még szerencsétlenkedik is, az már totál szánalmas.

Erre szokták mondani, hogy: Ébredj már fel, ember!

2013. szept. 1. 04:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!