Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mosolygós fejet küldeni egy srácnak facebook-on mindenféle komment nélkül nem gáz, hogy felhívjam magamra a figyelmet?
Én félnék. Miért mosolyog? Tud valamit, amit én nem? Vérfagyasztó. És sosem hagyja abba.... csak néz, meredtem, és mosolyog... mint egy hulla, akinek az arcára fagyott... és amikor leesne, hogy hogy a fenébe küldött nekem mosolygó fejet úgy, hogy nincs facebookom, sikítanék, és elájulnék.
22/F
Én tuti visszakérdeznék, de ÍGY:
"Te meg mi a f@szt mosolyogsz? Most halt meg a nagyapám, te meg itt a pofámba röhögsz... szép mondhatom. Haljál éhen"
Vagy hasonlót amitől lefagy a vigyor a képről... aztán rá 5 perc múlva mondanám neki, hogy VICC VÓÓÓT' :DDDDD
Amúgy ez GÁZ!! Beszélgess vele inkább, vagy találkozz vele közös barátok kapcsán...
#2 válaszon jót röhögtem!! :D
Hát szerintem is nagyon gáz. Legalább akkor kérdezz annyit, hogy pl. "hogy vagy? mi újság?" Az se sokkal jobb, de azért mégse csak egy üres mosolygós smiley... és ki tudja lehet, hogy éppen szar passzban van vagy rossz dolog történt vele és akkor te meg csak rávigyorogsz.. hát én nem örülnék neki, nagyon nem. Legyen annyi kreativitásod és találj ki valami kérdést, témát. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!