Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt nem tudom általánosítás nélkül de az olyan "mű" lányoknak miért megint "mű" barátjuk van?
Most gondolom vagy törlik majd a kérdésem,. vagy balhé lesz, de általánosítás nélkül nem tudom megkérdezni!
Szóval arra vagyok kiváncsi, hogy akiből ilyen "mű" nő lett, mert divatos(régen nem voltak ilyenek, most 1-2 éve változtak ilyenné) értsd: szemöldök tetoválás, 1-2 kiló smink, szolizás, műköröm, pink cuccok, hajvasalás, pózolgatás - azoknak miért ilyen gyúrós páwa barátjuk van?
Az átlag természetesebb, srácokkal miért nem járnak?
Van egy két csaj, és látom Facebookon, hogy ha szakít a barátjával 1-2 hét múlva szinte ugyan olyan gyúrós, kötekedős, páwa barátja van megint...
Nem irigykedem, szóval azt, hogy "irigykedsz mi, kis vézna lehetsz!" az a válasz most nem fog betalálni, mert nekem nem kellenének ilyen kondis izmok, meg a csajuk se kéne, mert eléggé kevésbé hasonlítanak egy őre...
Az érdekel, hogy az ilyen lányok miért választanak ilyen barátot? Mintha ilyen "mű nőként" nem is lehetne az embernek "normális, átlagosabb" barátja...
Örülj neki, hogy a mű nőknek megvan a párja, és nem téged boldogítanak.
A normális lány mellé, normális fiú dukál, csak sok fiú nem szeret keresni és inkább azzal gazdálkodna ami a láthatáron van. Ha egy normális srác bepróbálkozik egy "mű" nőnél, az kb olyan mintha én ugyanakkora négyzeteket akarnék belepréselni ugyanakkora körökbe.
Sajnos ezt sokan nem veszik észre, illetve azt hiszik, hogy attól mert a csajok többsége mű, az azt jelenti, hogy az a normális, nem. A csajok többsége idióta, és sajnos ez van.
Mert úgy illik össze, páwa-páwa, normál-normál stb. Az meg hogy kondis izom :D
#1 +1
Milyen izmok vannak még?
Kondis izom... azokkal a fehérje porokkal, meg mit tudom én mikkel.
Haveromnak is vannak izmai, de Ő felnyomatta vmilyen szerrel. Nem is tagadja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!