Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezt nem tudom általánosítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt nem tudom általánosítás nélkül de az olyan "mű" lányoknak miért megint "mű" barátjuk van?

Figyelt kérdés

Most gondolom vagy törlik majd a kérdésem,. vagy balhé lesz, de általánosítás nélkül nem tudom megkérdezni!

Szóval arra vagyok kiváncsi, hogy akiből ilyen "mű" nő lett, mert divatos(régen nem voltak ilyenek, most 1-2 éve változtak ilyenné) értsd: szemöldök tetoválás, 1-2 kiló smink, szolizás, műköröm, pink cuccok, hajvasalás, pózolgatás - azoknak miért ilyen gyúrós páwa barátjuk van?

Az átlag természetesebb, srácokkal miért nem járnak?

Van egy két csaj, és látom Facebookon, hogy ha szakít a barátjával 1-2 hét múlva szinte ugyan olyan gyúrós, kötekedős, páwa barátja van megint...

Nem irigykedem, szóval azt, hogy "irigykedsz mi, kis vézna lehetsz!" az a válasz most nem fog betalálni, mert nekem nem kellenének ilyen kondis izmok, meg a csajuk se kéne, mert eléggé kevésbé hasonlítanak egy őre...

Az érdekel, hogy az ilyen lányok miért választanak ilyen barátot? Mintha ilyen "mű nőként" nem is lehetne az embernek "normális, átlagosabb" barátja...

2013. jún. 1. 10:21
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
64%
a kondis izmok ugyan olyanok mint a többi, aki szerint nem az életében nem járt kondiban
2013. jún. 1. 10:23
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló a hasonlóval. Mi a probléma?
2013. jún. 1. 10:28
 3/23 anonim ***** válasza:

Örülj neki, hogy a mű nőknek megvan a párja, és nem téged boldogítanak.

A normális lány mellé, normális fiú dukál, csak sok fiú nem szeret keresni és inkább azzal gazdálkodna ami a láthatáron van. Ha egy normális srác bepróbálkozik egy "mű" nőnél, az kb olyan mintha én ugyanakkora négyzeteket akarnék belepréselni ugyanakkora körökbe.

Sajnos ezt sokan nem veszik észre, illetve azt hiszik, hogy attól mert a csajok többsége mű, az azt jelenti, hogy az a normális, nem. A csajok többsége idióta, és sajnos ez van.

2013. jún. 1. 10:29
 4/23 anonim ***** válasza:

Mert úgy illik össze, páwa-páwa, normál-normál stb. Az meg hogy kondis izom :D

#1 +1

Milyen izmok vannak még?

2013. jún. 1. 10:30
 5/23 A kérdező kommentje:

Kondis izom... azokkal a fehérje porokkal, meg mit tudom én mikkel.

Haveromnak is vannak izmai, de Ő felnyomatta vmilyen szerrel. Nem is tagadja.

2013. jún. 1. 10:32
 6/23 anonim ***** válasza:
Xtrem, a te gyökér világodban nem lehet sportolással izmokat szerezni?
2013. jún. 1. 10:33
 7/23 anonim ***** válasza:
Mert tán a kondizás nem számít sportnak? Az izom az izom. Igen vannak szteroidok, az már más téma, de nem értem mi bajotok a fehérjével. Erről PM-ben szívesen elbeszélgetek. Mindenesetre a súlyemeléssel ugyanolyan izom jön, mint a sportolással.
2013. jún. 1. 10:35
 8/23 anonim ***** válasza:
Milyen izmok vannak még? Kérdésedre válaszoltam te kretén.
2013. jún. 1. 10:36
 9/23 anonim ***** válasza:
*mint a TÖBBI sporttal.
2013. jún. 1. 10:36
 10/23 anonim ***** válasza:
Akkor barátom félreértettél, mert én azt tudom, hogy egyfajta izom van még, ezért is érdekel, hogy mire gondolt, ha van kondis izom mik vannak még? Mondom, izomból egyfajta van, ez nem változik sportonként. És remélem anyukáddal is így beszélsz.
2013. jún. 1. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!