Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezt nem tudom általánosítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt nem tudom általánosítás nélkül de az olyan "mű" lányoknak miért megint "mű" barátjuk van?

Figyelt kérdés

Most gondolom vagy törlik majd a kérdésem,. vagy balhé lesz, de általánosítás nélkül nem tudom megkérdezni!

Szóval arra vagyok kiváncsi, hogy akiből ilyen "mű" nő lett, mert divatos(régen nem voltak ilyenek, most 1-2 éve változtak ilyenné) értsd: szemöldök tetoválás, 1-2 kiló smink, szolizás, műköröm, pink cuccok, hajvasalás, pózolgatás - azoknak miért ilyen gyúrós páwa barátjuk van?

Az átlag természetesebb, srácokkal miért nem járnak?

Van egy két csaj, és látom Facebookon, hogy ha szakít a barátjával 1-2 hét múlva szinte ugyan olyan gyúrós, kötekedős, páwa barátja van megint...

Nem irigykedem, szóval azt, hogy "irigykedsz mi, kis vézna lehetsz!" az a válasz most nem fog betalálni, mert nekem nem kellenének ilyen kondis izmok, meg a csajuk se kéne, mert eléggé kevésbé hasonlítanak egy őre...

Az érdekel, hogy az ilyen lányok miért választanak ilyen barátot? Mintha ilyen "mű nőként" nem is lehetne az embernek "normális, átlagosabb" barátja...

2013. jún. 1. 10:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Xtrem, látom a gyúrással együtt fordított arányosan csökkent az IQ-d. Velem legalább szóba áll anyám :D.
2013. jún. 1. 10:40
 12/23 anonim ***** válasza:
Érdekes, válasz helyett mégis csak te sértegeted a másikat. Azért írtam, kíváncsi vagyok milyen izmok vannak. De azt se írtátok meg mi a baj a fehérjével.
2013. jún. 1. 10:43
 13/23 anonim ***** válasza:
Xtreme888 én már elbeszélgettem ezzel a 76%-os úriemberrel és azt mondom,ne fáraszd magad vele,mert a szövegértése és a vitakultúrája az 0..
2013. jún. 1. 10:51
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
A fiúkon van a kondis izom, a nőkön meg a pasizom.
2013. jún. 1. 10:58
 15/23 anonim ***** válasza:
Bocs, az elsőt nem úgy másolta be, mint ahogy szerettem volna.
2013. jún. 1. 11:07
 16/23 anonim ***** válasza:
Kondizással általában azért jön gyorsabban izom, mert főleg akik tudatosan gyúrnak azoknak van étrendjük sok fehérjével és szénhidráttal és megfelelő mennyiségű zsírral. Kondival az a baj, hogy állóképességet nem igazán növel, azért kell mellette kardiózni, én pl. futok mellette.
2013. jún. 1. 11:10
 17/23 anonim ***** válasza:
Igen, ezt egyébként a sittesekről is hallottam már. Erősnek erősek, mert gyúrnak, viszont az állóképességük pocsék, talán 500 métert se tudnának lefutni. Pont a mozgásszegény életük miatt.
2013. jún. 1. 11:17
 18/23 anonim ***** válasza:

A kondis izom esetleg besavasodhat kardió nélkül, és kötött lehet, de ez egyáltalán nem törvényszerű és kardióval simán ugyan olyan izom lesz mint a a többi.

Egyébként pedig mindenkinek fehérjéből épülnek az izmai, csak mindenkinek más a genetikája és más izommennyiséget tart fenn.

El lehet menni étrend és edzésterv nélkül is kondizgatni, csak eredménye nem lesz, max valami Mr. Olympia genetikával.

2013. jún. 1. 11:20
 19/23 anonim ***** válasza:

Nem rosszabb minőségi,hanem másra funkcionálódott.

A kondis edzés ugyebár rövid ideig tartó,nagy erőkifejtés.

A munka,evezès hosszabb idejű,közepes erőkifejtés.

Más mozdulatokat "szoknak meg" az izmok.

Az ért rossz sok kondis ereje,állókèpessége mert csak súlyzóznak egy darabig oszt kész.Sokan nem kardióznak,pedig a

fontos a kondi mellé..

2013. jún. 1. 11:22
 20/23 anonim ***** válasza:
Gondolom,mert felszínesek.
2013. jún. 1. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!