Manapság fészbuk nélkül tényleg nem lehet ismerkedni? ( . )
Miért ne lehetne?
Nincs is fészbúkom, a való világban élek, face to face ismerkedek.
persze hogy lehet
pl itt :D
de amúgy élőben simán összejöhet
a francnak kell hozzá fb.
ott ki van írva,hogy kapcsolatban meg minden.
ha ezt meglátják az alanyok,akkor alapból koccolnak,vagy beköpnek,uh nem is kell tudniuk,hogy van.
és így miközben a nő ott alszik a hálóban,napközben lehet dugni a munkatársnőt a vécében,lehet délután randizni egy bombázóval,és még itthon is vár a finom kaja és meleg puni.
Én eddig minden fiúmmal személyesen ismerkedtem meg és jöttem össze. -nem is hiszek a netes szerelemben,minél előbb személyessé akarom tenni,ha neten is ismerkedem meg valakivel. Van 500 ismerősöm facebookon,írtak rám rengetegen,de nincs meg ott a varázsa,egyszóval az egész "dísznek" van,nem érdekel.:)
Engem az a fiú érdekel,aki személyesen elém mer állni,nem üzengetni facen,meg bökdösni. Nem hajtok el senkit a fenébe flegmán csak úgy,a minimum,hogy eldumálunk,így ismer mindenki,mégis csak nagyon kevesen hajlandóak rá,hogy személyesen szólítsanak meg. Pedig pont azokat értékelem.:) Ráadásul nem is ülök otthon egész nap,hogy "elérhetetlen" legyek.
Egyébként igen,tényleg nehezebb face nélkül,de próba-szerencse. Élőben nincs zsákbamacska,nem úgy,mint neten. Jobb is az úgy. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!