Hol lehet manapság olyan lányokkal ismerkedni, ha a facebook tele van felszínes csajokkal és nincs semmi olyan hely, ahol lányokkal tudnék ismerkedni, nem járok sehová?
Figyelt kérdés
Néha leszólítottam lányokat, de nem igazán merem, zavar, hoyg sok ember látja és, hogy a legtöbb lány nyílván nem épp rám kíváncsi, mert én csak átlagos vagyok. (Egyes lányok helyesnek, mások rondának tartanak.) JÓ lenne egy olyna lányt találni, akivel jól el tudunk hülyülni, meg közben testileg is kívánjuk egymást.2013. jún. 19. 21:20
1/6 anonim válasza:
Jósz.r neked, hogy átlagos vagy.
Nem értem én ezt a leszólítós dolgot sem. Ha megtetszik valaki, jóhogy leszólítod, dehogy minden másodikat csakhogy hátha valaki akad a horogra elég gáz.
Nincsen valami hobbid ahol új arcokat tudsz megismerni? Nincsenek barátaid akik által új embereket ismerhetsz meg?
Barátom egyáltalán életed van? Ne legyél már ennyire pucu.
2/6 anonim válasza:
"facebook tele van felszínes csajokkal " Írtam már egy másik kérdéshez, hogy nem csak azokat a csajokat kell megnézni, akiknek a csöcsös-tangás kép van kint. És tényleg nem szabad minden lányt megszólítani. Én pl csak azokat szólítom meg, akik számomra tökéletesek. Én ilyen felszínes vagyok, ez van.
3/6 anonim válasza:
Gyere le holnap a szolnoki strandra. Talán találkozunk. :D
Am, komolyan, most pl. strandon szokott sok lány lenni.
4/6 anonim válasza:
ebbe csak az a vicces, hogy én meg bárhova elmegyek szórakozni minimum 1- de inkább 2-3-4 csaj társaságába bekerülök. Persze én nem akarok tőlük semmi kmolyat, nekem már van párom... de akkor is midnig megtaláljuk egymást a jóarcokkal. el nem hiszem, hogy te nem tudsz minimum egyel összejönni.
5/6 anonim válasza:
ezaz..amiket mondtak,teljesen egyetértek velük. hány éves vagy? a suli/munkahely nem ad egy kis segítséget,úgyértem,ott nem tudsz ismerkedni? :D
6/6 anonim válasza:
Hová valósi vagy és hány éves? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!