Az ncore. Cc fizetős? (többi lent)
Akinek kell nCore Account:
Látom nagy az elkesereddség és a remény, hogy bejuthass(atok) az nCore felhasználó táborába, felajánlom a lehetőséget, hogy megosztom veled/veletek az Accountomat (felhasználói fiókomat). Írj magadról pár sort kérlek Privát üzenetben! (Pl: korod, miért szeretnél bekerülni, net sebesség feltöltés stb.) Majd megegyezhetünk a feltételekről :)
Üdv.
Sziasztok!
Felregisztráltam de nem kapok semmi üzit!!
Se thunder bird-re (22 órája)se gmail-ra(6 órája)
Mit tegyek??
A válaszokat köszii!
Igen fizetős az NCORE !
Lefoglalták az sms webszervereket erre vérszemet kapott az NCORE-IS és fizetős lett.
Tarifák letöltéshez :
Időtartam PayPal SMS
1 hónap 700 Ft 800 Ft + ÁFA (1016 Ft)
3 hónap 1400 Ft 1600 Ft + ÁFA (2032 Ft)
6 hónap 2500 Ft -
12 hónap 4000 Ft 4000 Ft + ÁFA (5080 Ft)
"Igen fizetős az NCORE !
Lefoglalták az sms webszervereket erre vérszemet kapott az NCORE-IS és fizetős lett."
Egész pontosan az nCore nevével visszaélve lopna pénzt a tudatlanoktól. Elég régóta vagyok nCore tag (nem küldök meghívót!) ahhoz, hogy kijelnthessem, hogy soha nem kértek pénzt a tagoktól. Egyébként valóban volt nyáron egy akció, aminek a keretében pénzért lehetett tagságot szerezni, de ez már nincs.
Prémium árkategóriák:
Időtartam PayPal SMS
1 hónap 700 Ft 800 Ft + ÁFA (1016 Ft)
3 hónap 1400 Ft 1600 Ft + ÁFA (2032 Ft)
6 hónap 2500 Ft -
12 hónap 4000 Ft 4000 Ft + ÁFA (5080 Ft)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!