Hirtelen elment a net. Szerintetek mi történt? (lent)
Figyelt kérdés
a helyzet a következő:2-3 hónapja lepacsiztam a szomszéddal,megadta a wifi jelszót,azóta azon netezek,jó fej,mindig megkérdezi jól működik-e.Ma délután még tökéletes volt a net,majd mikor este haza értem nem tudtam rácsatlakozni,pontosabban azt írja ki,hogy "nincs kapcsolat vagy korlátozott".Asztali gépen pár órával késöbb ugyanez.Egyik sem tudja megújítani az IP címet.Nyilván este 10kor már nem megyek ilyenért zaklatni...szerintetek?Köszi előre :)2012. ápr. 5. 00:47
1/5 anonim válasza:
Ha nincs net, akkor te, hogy a ganéba írtál ide?!
2/5 anonim válasza:
Elkapta valami hazárdjelenség az egyik áramkörét, vagy bugos a firmware, vagy interferencia lépett fel és amiatt lett valami, vagy nem bírja a nagy terhelést túlmelegszik valamilyen alkatrésze és az hozza ki a hazárdot, vagy ráfeküdt a cicája a wifi antennájára... Sok oka lehet. 2-3 hónap egész szép idő hiba mentesen, én van hogy naponta kétszer-háromszor resetelgetem a routeremet.
4/5 anonim válasza:
A szomszéd wifijele mindig erősebb!!!
5/5 A kérdező kommentje:
köszi,köszi :D elsőnek szeretnék felvilágosítást adni : úgy hívják ,hogy MOBILNET . Ez egy kis USB stick,praktikus ha utazol ;) amúgy megoldódott a probléma,magától ráadásul :)
2012. ápr. 13. 23:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!