Mi történt a géppel? Mi okozta a hirtelen vírusinváziót?
Figyelt kérdés
Az történt, hogy én tegnap este voltam fenn itt-ott pl.: egy nevelde akkor Puruttya, GYIK aztán Counter Strikeoztam kicsit. Anyu állítólag korán reggel gépezett akkor nem volt semmi baj. és mikor vége volt a sulinak a bátyám azzal támadott engem le hogy a gép egyből kiírt egy kupac vírust és lassú mint állat. de mitől? én tegnap óta nem gépeztem letölteni semmit nem töltöttem le és anyu is azt mondja hogy kora reggel semmi baj nem volt. este is olyan jól ment hogy csak na. szóval gőzöm sincs mi történt. ötlet?2010. márc. 16. 18:11
1/6 A kérdező kommentje:
amúgy bátyó kiirtotta a vírusokat és gyors a gép már. (persze amennyire gyors)
2010. márc. 16. 18:12
2/6 anonim válasza:
Milyen vírusirtótok van?
Mert ha valamilyen ESET termék akkor nem is csodálkozom...
3/6 anonim válasza:
Egyébként az a jó hogy felismeri és kiirtja :)
4/6 A kérdező kommentje:
avast! van.
2010. márc. 16. 18:18
5/6 anonim válasza:
egyébként adok egy tipet counter strike mikor server en nyomod van hogy letölti a mapokat ijesmit aba a köcsögök szoktak virust rakni tudom mert régen én is nyomtam 2 évig havonta raktam ujra a rendszert mert már menthetetlen volt ojan seron nyomd ahol sokan vanak és ne külföldin.
6/6 A kérdező kommentje:
oké. olyanon nyomom mostanság ahol 16 férőhely van. de sosem üres. csak éjjel. most is tele van. de tegnap este Water Wavon voltam. meg néha Magyar Funon is vagyok (és az összes magyar szero)
2010. márc. 16. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!