Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Miért kapok hirtelen kék halált?

Miért kapok hirtelen kék halált?

Figyelt kérdés

Hello mindenkinek!

Fél éve küdzök ezzel a problémáva. A gépem csak úgy kék halálokat kap (Windows 7). Előszor a Windows7-re gondoltam de miután Vistával sem lett jobb a helyzet ezt elvetettem. Többször újratelepítés sem oldja meg a problémát. Az újratelepítés után pár napig semmi gond majd újrakezdi a kék halálokat... Memtest-et is futattam a RAM-ok elvileg jók. Videókari és alaplap is remekül működik, nem melegszik semmi odabenn. Tápot még nem ellenőriztem, mert nemtudom azt h kell vagy lehetne. Winchestert is néztem bár nem alaposan, de elvileg az is működik. Kérlek segítsen aki tud mert ez elég érdekes probléma.

2010. szept. 14. 22:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Meg kéne nézned, mit nevez meg a hiba forrásaként, aztán a hibakódra gugli találni fog valamit, ha elég jól keresed, valószínűleg hardverhiba lesz.
2010. szept. 14. 23:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Hozzátenném, hog yén is küdöttem vele, viszont nekem csak kompatibilitási gond volt, mert anno szerelők elb@szták a telepítést, itthon egy újrahúzás megoldotta.
2010. szept. 14. 23:04
 3/3 anonim ***** válasza:

a procid nincs esetleg húzva? Nálam az okozott problémát, mikor kevés áramot adtam neki :)

ebből kiindulva simán lehet rossz a tápod is...

2010. szept. 15. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!