Mikor pereg le a facebook láz? Vagy ez ennél csak rosszabb lesz?
Jön majd helyette más, habár szerintem ez később fog lecsillapodni mint más dolgok, mert ez nemzetközi, és most már egész iparág van benne.
Amúgy pont egyik nap gondolkoztam, hogy kb 2 éve van ez a nagy láz miatta. Anno megkérdezte egy ismerősöm hogy "fent vagy facen?" és azt sem tudtam hogy mi az. Aztán ahogy kikoptak az emberek iwiwről (mert azelőtt az volt a sláger, iwiw előtt meg a myvip, legalábbis a gimiben anno) szóval ahogy kifogytak az emberek, beregisztráltam face-re. És megdöbbentem hogy akkorra már mindenki fent volt, és nem is gondoltam hogy ennyire népszerű. De őszintén szólva engem annyira már nem érdekel. Felnézek hogy tudjam kivel mi van, de nem osztok meg semmit, nem rakok fel képeket, nem írom ki hogy mikor voltam wc-n stb. Csak levelezek 1-2 ismerőssel, meg tájékozódom hogy kivel mi van.
Anno megkérdezte egy ismerősöm hogy "fent vagy facen?" és azt sem tudtam hogy mi az....na nekem pont fordítva volt, hogy a mostani "fészbúkb.zi" ismerőseim anno csak csodálkoztak hogy az meg mi?
De amúgy tényleg kezd lecsengeni, vagy inkább beépül a mindennapokba, és olyan lesz mint bármi más a neten, sztem meg lehet tanulni ésszel is használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!