Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi a véleményetek a facebook-r...

Mi a véleményetek a facebook-ról? Illetve a photoshopos képekről?

Figyelt kérdés
Facebook témába tartozik, hogy ismerősöm kitett egy képet egy sérült gyerekről és odaírtam hogy ezért a facebook nem fizet és felkapta a vizet, elkezdett ott veszekedni meg neki állt feljebb - mikor az a kép photoshoppal készült -és hogy az ő lelkiismerete nyugodt. Nyugodt az enyém is, csinálok egy ugyanolyan képet, 10 perc az egész. Nem bírják megérteni ha valaki valamit megoszt a neten akkor vállalnia kell a következményeket. Pedig a vélemény elmondás szabad, még ilyen téren is.
2012. febr. 18. 16:07
 1/5 anonim válasza:
"ismerősöm kitett egy képet egy sérült gyerekről és odaírtam hogy ezért a facebook nem fizet" -ezt nem értem. milyen sérült gyerekről? Mi az, hogy a facebook nem fizet?
2012. febr. 18. 16:14
 2/5 anonim válasza:

Első:Az azt jelenti hogy elterjesztik azt hogy ha megosztod azért a facebook majd fizet.

Kérdező. szerintem hülyeség.

2012. febr. 18. 16:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Az ilyen embereket nem értem. Akasztott kutyákat, égett kisgyerekeket osztanak meg, gyakran még olyan kamu szövegre sem futja az "alkotótól", hogy Bill Gates minden megosztásnál fél dolcsit fizet. Az én ismerőseim egy része szintén meg van róla győződve, hogy azzal, hogy telespammeli velük az üzenőfalat, épp megváltja a világot, de nem érdekel annyira, hogy írjak nekik emiatt. Ha ennyire nem látják be egyedül sem, hogy mekkora baromság, akkor nem hinném, hogy az én felvilágosítókampányom használni fog... Éljen az elrejtés gomb.
2012. febr. 18. 16:18
 4/5 anonim ***** válasza:

Én már nem próbálom senkinek sem megmagyarázni, hogy a képmegosztásért senki nem fizet, egyszerűen jelentem a képek és a Facebook eltünteti, eddig sikerült, pár órán belül általában eltűnik a kép.

A legpofátlanabb szerintem az volt, amikor az ezredik "idééézeteeekhhh" oldal tett fel egy képet egy állítólagos szülők által megvert kisgyerekről képet, azért hogy növelje az oldal lájkjainak számát. Pár perc guglizás után megtaláltam az eredeti cikket a képpel, amiben az állt, hogy a gyereket az apja új rottweilere támadt meg..

Összegezve: Ott van a jelent gomb és mindenkit arra bíztatok, hogy a sértő, vagy nem odavaló képet jelentse!!

2012. febr. 18. 16:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Itt egy facebookos oldal:

[link]

Most indult be , a célja pont az, hogy megmutassa az éppen terjedő megosztásokról, hogy igaz, kamu, vagy csak félig igaz.

2012. febr. 18. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!