Mi a véleményetek a facebook-ról? Illetve a photoshopos képekről?
Első:Az azt jelenti hogy elterjesztik azt hogy ha megosztod azért a facebook majd fizet.
Kérdező. szerintem hülyeség.
Én már nem próbálom senkinek sem megmagyarázni, hogy a képmegosztásért senki nem fizet, egyszerűen jelentem a képek és a Facebook eltünteti, eddig sikerült, pár órán belül általában eltűnik a kép.
A legpofátlanabb szerintem az volt, amikor az ezredik "idééézeteeekhhh" oldal tett fel egy képet egy állítólagos szülők által megvert kisgyerekről képet, azért hogy növelje az oldal lájkjainak számát. Pár perc guglizás után megtaláltam az eredeti cikket a képpel, amiben az állt, hogy a gyereket az apja új rottweilere támadt meg..
Összegezve: Ott van a jelent gomb és mindenkit arra bíztatok, hogy a sértő, vagy nem odavaló képet jelentse!!
Itt egy facebookos oldal:
Most indult be , a célja pont az, hogy megmutassa az éppen terjedő megosztásokról, hogy igaz, kamu, vagy csak félig igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!