Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit gondolsz iwiwen az egymás...

Mit gondolsz iwiwen az egymás szemében nevű alkalmazásról?

Figyelt kérdés

Én úgy gondolom, hogy nagy köcsögség, mert a szépeket felpontozzák a kevésbé szépeket meg le. Elveszik az önbizalmukat méginkább. Aztán meg kérdik, hogy miért nincs neked önbizalmad. Mire lenne mondjuk olyannak, akit ott is teljesen leértékelnek.

A szépek meg méginkább egoisták lesznek.

Félreértés ne essék. Nekem nincs iwiwem.

2009. máj. 17. 13:02
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
hát én is letöltöttem...de engem is lepontoztak... bár 4 est adtak a szépségre, és az izlésemre 5 öst a többi meg 2 es..... egy idegen..mert azért mert ismerősöm legtöbb nem ism engem.. és honnan tudja hogy milyen vagyok a munkámban, vagy hogy kreativ vagyok e vagy hogy milyen az izlésem??????????????,na honnan? a kedvességemre is 2 est adtak nnaaaaa... pedig azért nem vagyok mufurc ahogy irták....és igen ,mikor pontoznak érdekel de már izgulok is mikor van rólam véleméyn hogy ugyan most mimet pontozták le.......
2009. dec. 18. 23:00
 22/22 anonim ***** válasza:
Hülyeség az egész. Engem leginkább az idegesített mint a csajok és pasikban (az is egy nagy hülyeség) hogy SAJÁT NEMED IS PONTOZHAT. Ekkora bal fas zságot már bocsánat. De most értitek na mindegy. nagy hülyeség az egész tényleg önbizalom rontó. Fel nem tettem ehhez hasonló alkalmazásokat.
2010. ápr. 7. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!