Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit gondolsz iwiwen az egymás...

Mit gondolsz iwiwen az egymás szemében nevű alkalmazásról?

Figyelt kérdés

Én úgy gondolom, hogy nagy köcsögség, mert a szépeket felpontozzák a kevésbé szépeket meg le. Elveszik az önbizalmukat méginkább. Aztán meg kérdik, hogy miért nincs neked önbizalmad. Mire lenne mondjuk olyannak, akit ott is teljesen leértékelnek.

A szépek meg méginkább egoisták lesznek.

Félreértés ne essék. Nekem nincs iwiwem.

2009. máj. 17. 13:02
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
93%

ígyvan, önbizalomromboló. véleményeket eddig senki nem írt rólam, ami ugye névvel együtt zajlik, viszont erre az alkalmazásra érkezett 35 szavazat...van épp elég gerinctelenség a valódi életben, legalább az iwiw ne arra lenne való hogy név nélkül tovább bánthassák az embereket.

igazából ami különösen bosszant benne, az az, hogy hiába nem töltöttem le az alkalmazást, akkoris írhatnak rólam. akkor mégis hogyan maradhatok ki ebből a marhaságból? sehogy. max nem nézem meg. zavar és alig várom hogy lekerüljön a műsorról az alkalmazás.

2009. máj. 19. 20:57
 12/22 anonim válasza:
93%
hát nem tartom valami tuti prog ramnak mert ez egy elég gussztustalan dolog de s ajnos nem i hozzuk a szabájokat de ha lehetne szavazni a kor én bisztos leszavaznám
2009. máj. 21. 12:43
 13/22 anonim ***** válasza:
93%
Ez az alkalmazás egy nagy hülyeség! Ráadásul a kérdések is azok. Pl.milyen kérdés az, hogy "szerinted X.Y. képben van-e?" Különben is: sz..ok az olyan véleményre, amelyiknek nincs gazdája! Méghogy "Egymás szemében"... Röhejes. :S
2009. máj. 22. 10:28
 14/22 anonim válasza:
67%

Szerintem akit nem érdekel, az ne nézze meg és kész.

Én direkt kíváncsi voltam, hogy mi lesz az eredmény, akár pozitív, akár negatív, mert így tényleg azt látjuk, amit gondolnak rólunk. Kérdezte több hozzászóló is, hogy miért nem mondják meg a szemébe, hogy mi a véleményük. Azért, mert te sem állsz oda a haverod elé, hogy borzalmasan néz ki a hippi stílusod vagy a borotválatlan fejed, vagy nem igaz, hogy nincs érzéked a színekhez, esetleg hogy nagy s***fej vagy... Mert egyrészt nem akarsz senkivel összeveszni, másrészt mert neveltek beléd jómodort. Itt viszont, ha sokan mondják az ízlésficamos barátnődnek, hogy valami nem OK a stílusával, akkor ezen elgondolkodhat és talán a javára lesz. Aki magabiztos, azt nem töri le a negatív eredmény: átgondolja, és vagy igyekszik javítani a helyzeten, vagy nevet rajta egyet. Aki pedig ettől várja, hogy önbizalma legyen, az szerezzen inkább barátokat...náluk jobb önbizalomnövelő mód nincs :)

2009. máj. 25. 20:29
 15/22 anonim ***** válasza:
79%
Én meg nem értek egyet az előző véleménnyel. Mert szerintem a barátom attól (is) a barátom, hogy őszinték vagyunk egymáshoz és elmondjuk a véleményünket egymásról. Azért (is) a barátom, különben csak egy hülye ismerősöm az iwiw-en, aki szórakozásból össze-vissza pontozgat. Mert lássuk be, hogy az iwiw-en nemcsak olyan ismerőseink vannak, akik a barátaink és közelről ismernek minket.
2009. máj. 26. 10:39
 16/22 anonim válasza:
88%

Nos miután alaposan lepontoztak a hátam mögött, inkább töröltem az egészet.

De előtte még megtudhattam hogy csúnya vagyok (vagyis pontosabban: nem igazán nézek ki jól)de kedves (ennél az egynél volt magas pontszámom)

Mondjuk az egészet nem vettem komolyan de egy nőnek azért valljuk be nem esik jól ha bányarémnek tartják és lepontozzák a kinézetét. Arról nem is beszélve hogy szerintük csak néha vagyok őszinte. No comment...én úgy tudtam hogy mindig:-D

Egy biztos: nem fogok elgondolkodni semmin, sem magamba/vagy magamra nézni és változtatni mert 30x évesen már az ember nem változik, aki kedvel az olyannak kedvel amilyen vagyok, csúnyának ámde barátságosnak aki nem az meg tehet egy szívességet...annak a kedvéért tuti nem fogok megváltozni. Mindenkinek úgysem tud megfelelni az ember én meg vagyok olyan "elvetemült" hogy senkinek sem akarok megfelelni.

Tehát töröltem az alkalmazást és továbbra is vidáman élek boldog tökéletlenségemben.

Igen, és továbbra sem húzok zsákot a fejemre ha kimegyek az utcára:-D

2009. júl. 15. 19:22
 17/22 anonim ***** válasza:
88%
Az egész baromság rohandtul nem ad reprezentatív eredményt, hiszen nem csak közeli barátok, ismerősök pontoznak, hanem olyanok is, akikkel x millió éve nem találkoztunk, nem tartjuk a kapcsolatot, illetve csak "úgy" bejelölt, mert beszéltünk pár mondtatot. Most nehogy már egy ilyen ítélje meg abból a 3 db feltöltött képemből, hogy ronda vagyok-e avagy sem. A belső tulajdonságaimat meg pláne nem kéne értékelnie, mert röhejes. Az ilyen véleményekre nem érdemes adni. A közeli barátaim, akikkel nap mint nap találkozom élőben, úgyis megmondják, ha valami nem ok velem. A 20-adrangú, sehonnai, csak úgy bejelölgetős "ismerősök" véleménye meg nem izgat:)
2009. júl. 16. 13:38
 18/22 anonim ***** válasza:
46%

Nem tetszik, mert így minden értelmes ismerősöm lealázNA, de nem veszem fel azért se.

+++

2009. júl. 27. 20:12
 19/22 anonim ***** válasza:
79%

Ugyanaz a véleményem, ami a kedves első kommentelőnek.

16/L

2009. szept. 27. 21:28
 20/22 anonim ***** válasza:
telepítettem az alkalmazást,mert érdekelt,hogy mi ez,de csak arra volt jó,hogy megtudjam hogy a kedvességem ellenére csúnyácska vagyok,ami tökjól elvette az egyébkéént is mikromilliméternyi önbizalmam maradékát...
2009. okt. 5. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!