Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit gondolsz iwiwen az egymás...

Mit gondolsz iwiwen az egymás szemében nevű alkalmazásról?

Figyelt kérdés

Én úgy gondolom, hogy nagy köcsögség, mert a szépeket felpontozzák a kevésbé szépeket meg le. Elveszik az önbizalmukat méginkább. Aztán meg kérdik, hogy miért nincs neked önbizalmad. Mire lenne mondjuk olyannak, akit ott is teljesen leértékelnek.

A szépek meg méginkább egoisták lesznek.

Félreértés ne essék. Nekem nincs iwiwem.

2009. máj. 17. 13:02
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
78%
Ez a "szép új világ" eredménye. Kémkedés, egymás háta mögött kibeszélés stb. Szégyen az egész alkalmazás.
2009. máj. 17. 13:04
 2/22 anonim ***** válasza:
58%
Ilyen alkalmazasrol nem hallottam, pedig van iwiwem :))
2009. máj. 17. 13:04
 3/22 anonim válasza:
96%

Azt, hogy rossz nevet adtak neki.

Nem Egymás szemében, hanem inkább Egymás háta mögött...

Különben meg milyen ostobaságokat kérdeznek már de komolyan? XY képben van?-> ez egyáltalán mi a fenét jelent??? Jah és a válaszok: Kapisgálja, Nyomon van, Lövése sincs,...

Ostobaság az egész...

2009. máj. 17. 13:08
 4/22 anonim ***** válasza:
95%
Nem használom, és le is szarom magasról, hasonló okokból, amit az első is írt... mellesleg már engem is "értékeltek", próbáltam megnézni, de nem tudom, hogy kell, úgyhogy azóta főleg magasról teszek rá. továbbra is arra fogom használni az iwiwet, amire lassan 4. éve: közeli, jó barátokat, ismerősöket bejelölök, és kommunikációs felületnek. vizsgaidőszak elején, jegyzetbeszerzési célra kiválóan alkalmas.
2009. máj. 17. 13:09
 5/22 anonim ***** válasza:
93%

Hülyeség az egész... Semmi értelme... Ez a legnagyobb hülyeség, amit az iwiw kitalált... Én szinte meg sem nézem, annyira nem érdekel... Ne a hátam mögött mondja meg a véleményét akármi is az, hanem előttem... Hülyeség és kész. :D

Nani

2009. máj. 17. 13:09
 6/22 anonim válasza:
94%
Szerintem az egész új iwiw egy nagy f*stalicska lett már bocsánat. Ez az alkalmazás meg 10 éves gyerekeknek szórakoztató max.
2009. máj. 17. 13:19
 7/22 anonim ***** válasza:
93%

Szánalmas és undorító, mint minden ami mostanság az iwiw körül történik.

Igaz, én csak innen tudtam meg, mi is ez az alkalmazás (még az induléskor letiltottam mindet :) ) Azt hittem, ez a Vélemények-hez hasonló...

2009. máj. 17. 13:22
 8/22 anonim ***** válasza:
86%
Azt, hogy egy nagy rakás szar.
2009. máj. 17. 13:30
 9/22 anonim ***** válasza:
93%
+ 1 értelmetlen dolog, ami lassítja az amúgy is tetű lusta, lajhár rendszert!
2009. máj. 17. 18:27
 10/22 anonim válasza:
90%

Szerintem is egy nagy hülyeség...

Vannak osztálytársaim,akik csak úgy szórakozásból lepontoznak mindenkit...

De most komolyan,ha valaki jóban van valakivel az felértékeli,ahogy összevesznek 1,1,1,1,1...

2009. máj. 19. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!