Hogy lehet törölni a facebook-ról olyat akit nem szeretnénk ha már ismerősünk legyen? Elég bunkó beszólogatásai vannak.
Figyelt kérdés
2011. nov. 19. 20:21
1/11 anonim válasza:
Rámész a nevére, és bal oldalt abban az oszlopban, ahol az ismerősei vannak, alul találsz olyant, hogy "report/block". Arra katt.
2/11 bánomisén válasza:
Az ismerőseid közül akarod törölni? Rámész az adatlapjára és a bal oldalon, lent van a törlés.
Azzal, amit az előző mondott, le is tiltod. Azt is megteheted, ha azt akarod, hogy láthatatlanok legyetek egymás számára.
3/11 anonim válasza:
Ott ki lehet választani, hogy tiltom is, vagy jelentem is, vagy csak törlöm az ismerősök közül, azért írtam ezt a verziót:)
4/11 bánomisén válasza:
Ja! Én úgy emlékeztem, hogy az ismerősök közül való törlés, meg a report/blokk két külön sorban van.
Látszik, mennyit használom a francbukkot :-))
5/11 anonim válasza:
:D Amúgy én is csak azért tudom, mert nemrég tartottam "szanálást", és akkor használtam.
6/11 bánomisén válasza:
Jó az ötlet, nekem is lassan már szanálni kellene... Mondjuk az egészet úgy, ahogy van :-D
7/11 anonim válasza:
Van valami a levegőben, mert én is gondoltam már rá. Egyelőre megtette a felesleges "ismerősök" törlése, most egy fokkal jobb:D Ajánlom mindenkinek, a Kérdezőnek még jobban:)
8/11 A kérdező kommentje:
Azt akarom, hogy nekem ne legyen ismerősöm. Akkor csak simán törlés. Nem akarom, hogy láthatatlanok legyünk egymásnak és nem akarom letiltani csak ne legyen az ismerősöm
2011. nov. 19. 20:53
9/11 bánomisén válasza:
Kérdező: akkor csak sima törlés és már nem is lesz a listádban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!