Facebook rokonok?
de komolyan úgy fel tud idegesíteni ez.
Kiírom hogy utálom ezt meg ezt a tantárgyat erre mi a következő dolog mikor hazajövök? Fiam, miért írkálsz ilyeneket???
Már a blokkolás felén kb. túl vagyok pápá sz@rkeverők.
:)
ugyanez velem is .ezért nagyon meggondolom ,hogy mit teszek ki mer másnap anyám tuti érdeklődik hogy "jaj dejó mit láttam" vagy "ez mi"?
Szerintem meg teljesen igazuk van, annyira szánalmas ilyeneket kiírni. aki kíváncsi rá, az megkérdezi.. annyira ciki, amikor a sok tini még azt is kiírja, hogy mikor meg éppen wc-re..
Kit érdekel, hogy nem szereted azt a tárgyat pl.?
Nem szereted, jól van én egy csomó mást sem szeretek, de nem teregetem ki az egész életem a nagyközönség elé.
Mindenki tartsa meg a dolgait magának...tök idegesítő
nem teregetem ki az egész életemet :) és a fb erről szól erről ennyit :)))
ha nem tetszik nem kell nézni, ezt írtam meg az egyik felnőttnek is aki anno beszólt, hogy én miért írtam ki hogy tegnap jó volt a buli (ami abból állt, hogy pókereztünk haverokkal és nem voltunk bebaszva se beszívva, szóval semmi oka nem lett volna rá hogy beszóljon)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!