Facebook rokonok?

Figyelt kérdés
Rohadtul elegem van már belőle ha valamit kiírok facebookon a rokonok látják és továbbítják anyáméknak, hogy minek ír ki minden hülyeséget a gyerek. Nem az én magánügyem? És különben is nem írok ki durva dolgokat, ha látnák a többi korombeli miket ír ki szívroham vinné őket a sírba... Úgy döntöttem blokkolom az összeset a francba. Szerintetek jól teszem?
2011. nov. 5. 19:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
ez engem is szokott idegesíteni....le kell tiltani azt helósziaszvsz
2011. nov. 5. 20:52
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem is le vannak tiltva a szüleim, más rokonság véleménye pedig egyáltalán nem érdekel. A múltkor kiírtam egy viccet üzenőfalra, amiben volt 1 csúnya szó, erre apám szabályosan lehordott, hogy miért rakok ki ilyeneket. Ha az óvodában lennénk, talán még meg is érteném, hogy ilyenek miatt vagyok leszídva, de úgy, hogy 1-2 hónap múlva 18 leszek.. köszi, ebből nem kérek. Szóval az ősöket blokkoltam (nem töröltem). A többiek pedig nem érdekelnek, hogy ki mit gondol.
2011. nov. 6. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!