Más emailjeit kapom meg. Mit tudok tenni ellene ? (gmail)
Sziasztok!
Körülbelül fél éve elkezdtem kapni román nyelvű emaileket. Először azt hittem spam, de végül láttam, hogy a gmail rendszerhibája.
Az email címemben szerepel egy pont a vezeték és a keresztnevem között (vezetéknév.keresztnév98@gmail.com). Rendszeresen kapok román emaileket, ahol a címzett vezetéknévkeresztnév98@gmail.com.
Próbáltam letiltani, de nem hozott semmi változást. Ugyan úgy jön a sok email, rendelések, newsletterek, banki emailek, minden.
Volt valakinek hasonló problémája, esetleg tudna valami valós megoldást mondani? Kicsit már kezd elegem lenni, hogy állandóan törögletnem kell a bejövők közül, mostmár a kukából is rendszeresen más emailjeit.
Előre is köszönöm szépen a segítséget :/
"mert 15 évig nem zavarta, csak most fél éve lett rá allergiás"
Eddig nem volt ilyen problémám, soha nem kaptam meg másnak a levelét. Nem tudom kinek a címe volt előbb kész, lehet a pont nélküli verziót csak most nyitotta meg az illető / vagy ha a rendszer régen engedte, lehet régen nyitotta, aztán most kezdte el használni a régi címét.
"Amennyiben a 98 (@gmail.com) születési számot jelent akkor az a fiók talán nem is olyan idős"
Pontosan, 2017-ben nyitottam, azóta ez a fő email címem.
"Itt nem csak random regisztrációkról van szó, hanem munkaügyi dokumentumok, biztosítással kapcsolatos cuccok személyes adatokkal, privát levelezés és minden más."
Pontosan. Lehet páran ezt elbagetizálják, de megkapni más személyes leveleit, fizetési szalagját, banki leveleit, rendeléseit, reneléseihez tartozó pinkódokat, egyszerűen mindent. Elég ijesztő belegondolni.
Én azóta nem is merek semmit rendelni, sehova beregisztrálni, mert nem tudhatom meg kapja -e ő is az én leveleimet.
"a másik lehetőség akkor az, hogy az az ember következetesen az összes felületen valaki más e-mail címét adta meg (a kérdezőét), és ezt sorozatosan sem veszi észre."
A saját email címét adja meg, látom a levelek címzettjénél nem az enyém (ponttal levő) hanem az ő címe (pont nélküli) van megadva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!