Más emailjeit kapom meg. Mit tudok tenni ellene ? (gmail)
Sziasztok!
Körülbelül fél éve elkezdtem kapni román nyelvű emaileket. Először azt hittem spam, de végül láttam, hogy a gmail rendszerhibája.
Az email címemben szerepel egy pont a vezeték és a keresztnevem között (vezetéknév.keresztnév98@gmail.com). Rendszeresen kapok román emaileket, ahol a címzett vezetéknévkeresztnév98@gmail.com.
Próbáltam letiltani, de nem hozott semmi változást. Ugyan úgy jön a sok email, rendelések, newsletterek, banki emailek, minden.
Volt valakinek hasonló problémája, esetleg tudna valami valós megoldást mondani? Kicsit már kezd elegem lenni, hogy állandóan törögletnem kell a bejövők közül, mostmár a kukából is rendszeresen más emailjeit.
Előre is köszönöm szépen a segítséget :/
Írj vissza a feladónak hogy keveri a .com ot a .hu val..
(rosszul írta fel a cetlire, vagy az automatikus javítás átírta)
Nem keveri a .com-ot a .hu-val.
Mind a kettő .com, csak az egyik mail címben van pont (.) a másikban nincs.
gipsz.jakab@gmail.com és gipszjakab@gmail.com vagy g.i.p.sz.j.a.k.a.b@gmail.com ugyanaz az emailcím egy Gmail-nál.
Küldj levelet a pont nélküli fiókra és rájössz magadnak küldted.
Szóval az én emailjeim is megkapja egy teljesen idegen ember?
Nem értem, hogy fordulhat ez elő 2024-ben. Valamint ha elő is fordul valami hiba esetén miért nincs rá semmi megoldás...
7 Gondolod 20 év alatt ez nem tűnt fel a levelezőpartnereknek..? 😂😂😂
és máig idegeneknek küldik a leveleiket a címzett helyett?
Megkapja. Egyszer megkaptam a pont nélküli felhasználó privát üzenetét, és olyan jellegű tartalma volt, hogy inkább válaszoltam rá (amúgy nem szoktam, csak törlöm). Ekkor derült ki a viszontválaszból, hogy ők is ugyanezt tapasztalják, és megkapják az én leveleimet is.
Körbe szokták magyarázni a jelenséget, hogy mi és miért történik, de megoldás nincs.
A leggyakoribb magyarázat az szokott lenni, hogy "hát az biztos nem úgy van, mert a Google-nél nem számít a pont megléte, és te tévedsz", illetve a "valaki tévesen a te címedet adja meg mindenhol, amire semmilyen ráhatásod nem lehet, de hátha észreveszi és javítja a hibát amikor nem kapja meg a leveleket".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!