Szerintetek ítélkeznek az emberek emiatt?
Van egy youtube csatornám, amin különböző kutyás tartalmakat dolgozok fel, osztok meg. Nem ilyen alap dolgokat, mint például hogy etesd, sétáltasd, mert arról már számtalan videó van. Hanem inkább a hogyan és miért kérdésekre válaszolok, a kutya viselkedése, bizonyos dolgok hatásai, és sok érdekes témával foglalkozok.
Nos, az a helyzet, hogy 16 éves lány vagyok. És kinézek kb 13nak. Ez nem nagyon zavar, mindig is fiatalabbnak néztem ki a koromnál, meg hát vékony hangom is van.
Viszont kutyaetológus szeretnék lenni, mások szerint már így is hatalmas szakértelmem van. Rengeteg könyvet elolvastam, képzésekre járok, konferenciákon és előadásokon veszek részt. Szerepeltem már bemutatókon, rengeteg embernek adtam már tanácsokat, és segíteni járok kutyaiskolába is. Kívülről fújom az anatómiát, vizsgáim vannak, meg minden. Kb 9 éves korom óta foglalkozok kutyákkal, és egyedüli vagyok ezzel a családban.
Nemrég indult el a csatornám, sok ötletem van, és célom, hogy tanítsam az embereket.
Szerintetek mennyire ítélnek el az emberek a korom miatt? Félek, hogy csak mosolyognak rajtam és senki nem veszi komolyan a képzettségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!