Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sokan miért az emberek telefon...

Sokan miért az emberek telefonja alapján ítélkeznek? lent...

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy sokan miért a másik telefonja alapján alkotnak véleményt a másik anyagi helyzetéről, életviteléről, szóval kb mindenről.

#Anyagi helyzet, telefon
2023. márc. 3. 18:42
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Mert hülyék.
2023. márc. 3. 18:42
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyan mint amikor cipőről meg ruháról ítélik meg hogy mennyi pénzed van. Butaság de sokan nem jutnak ennél az értelmi szintnél feljebb
2023. márc. 3. 18:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tapaztaltam ilyet. Vannak ilyenek, de az egyébként se az én társaságom.
2023. márc. 3. 18:53
 4/8 anonim ***** válasza:
60%
EZ magyar proli szokás, normális embereket nem érdekli mások telefonja vagy a ruha/óra, stb márkája.
2023. márc. 3. 18:58
 5/8 anonim válasza:
100%
Amig mukodik a telefon minek venni egy ujabbat? Honaponta kijonnek az ujabb Iphonok meg ezek de semmi ertelme megvenni ha meg egy 3-4 eves telefon is tok jol mukodik. Az emberek nagy szazaleka igy gondolkodik ahogy leirtad ami nem helyes. De a ruhaknal is ki lehet fogni egy tok olcso szep jo minosegu ruhat pl turiban de egy markas draga vadi uj de csunya ruhat egy nagyon felkapott boltbol. Itt az izles is fontos. Nem tudom miert de ez foleg a tiniknel van ez az elv hogy csak draga cuccok lehetnek es ha mar egy regebbi akkor azzal szoba sem allunk es lenezzuk pedig lehet hogy nem szegenyebb mint ok.
2023. márc. 3. 19:07
 6/8 anonim ***** válasza:
21%
Vótmá!:D
2023. márc. 3. 19:17
 7/8 anonim ***** válasza:
52%
szegenyek baromsaga es mert ennyi eletuk van ossz vissz
2023. márc. 3. 20:17
 8/8 anonim ***** válasza:
18%
Sokan? Majd fogod tapasztalni később: nem csak a pár drogos haverodból áll a világ :)
2023. márc. 3. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!